Vacature intercedent Technicum Meppel vanaf 17 februari 2022

Ben jij iemand die graag wat voor anderen wil betekenen en ben je goed in het opbouwen van netwerken tussen bedrijven en kandidaten? Als intercedent ben je op de perfecte plek. Technicum brengt namelijk werkzoekenden en bedrijven bij elkaar op de technische arbeidsmarkt. Een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is. In deze functie schrijf je vacatures, werf je kandidaten, voer in intakegesprekken en stel je kandidaten voor bij technische bedrijven. Je hebt aandacht voor de mens achter het cv om te weten te komen waar iemand zijn of haar interesse en kracht zit. Deze positieve competenties breng jij in kaart voor de kandidaat maar ook voor potentiële werkgevers. Zo kun je mensen helpen bij het vinden van een baan. Je helpt bij Technicum mensen om een belangrijke stap te zetten in een loopbaan.

Over de functie

Voor de functie intercedent heb je ervaring nodig op het gebied van commercie of op het gebied van personeelszaken en HR. Het draait namelijk om het bemiddelen van mensen naar een baan. Deze functie is HBO niveau maar een mbo niveau 4 opleiding in een commerciële richting of HR richting is ook voldoende. De functie is voor 40 uur of 32 uur per week en de werklocatie is vestiging Technicum Meppel.

Over het bedrijf

Technicum is een uitzendbureau met 20 vestigingen door heel Nederland. Deze uitzendorganisatie werkt heel teamgericht. Dat betekent dat er teamdoelstellingen zijn waar een bonusregeling aan gekoppeld is. Je kunt daardoor gezamenlijk naar een succes toewerken en dat gezamenlijk vieren. Technicum hecht veel waarde aan vrijheid binnen de functies. Er is dus ruimte voor creativiteit en ondernemerschap om het beste uit jezelf te halen én je omgeving. Dat zorgt er voor dat iedereen met elkaar de markt bewerkt vanuit zijn of haar eigen technische richting. Dit kan bijvoorbeeld de metaaltechniek, telecom, installatietechniek of elektrotechniek zijn. Allemaal vakgebieden waarbinnen Technicum personeel bemiddelt.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum ligt het salaris van een intercedent of consultant tussen de €2400 en €3200 bruto per maand. De hoogte van dit salaris is afhankelijk van de ervaring van de kandidaat en de opleiding. Binnen Technicum heb je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan door interne opleidingen en trainingen maar ook door een stap te maken binnen je loopbaan naar een hogere functie of meer een gespecialiseerde functie. Je kunt bijvoorbeeld vestigingsmanager worden of senior. Daarnaast kun je jezelf meer gaan richten op recruiten of juist accountmanagement. Er is veel mogelijk in overleg met je collega’s en leidinggevenden.

Zo kun je binnen Technicum groeien en een ontwikkeling doormaken waardoor je altijd uitdaging blijft houden in je functie. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd met aansluitend een verlening tot onbepaalde tijd. Daarnaast neem je deel aan een bonusregeling die is gebaseerd van de resultaten van het team, de regio en de totale organisatie. Bij Technicum ontvang je verder een persoonlijk budget van 6% over je salaris waarvan je bijvoorbeeld meer vrije dagen kunt kopen. Tot slot vind Technicum het belangrijk dat haar personeel over de juiste uitrusting beschikt. Daarom ontvang je een laptop en een mobiel.