Vacature intercedent Technicum Alkmaar vanaf 10 maart 2022

Hou jij van gezelligheid, wil graag met mensen werken en heb je ook echt een gevoel voor handel en commercie? Dan nodigen we jou van harte uit om deze vacature door te lezen. Voor de Technicum vestiging in Alkmaar zoeken we een Intercedent die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar kan brengen. Een uitdagende functie, zeker in deze tijd waarin er veel vacatures open staan en er weinig personeel beschikbaar is. Maar zonder uitdaging is je werk natuurlijk ook veel minder leuk! Technicum Alkmaar werkt in een team van drie personen waar jij een volwaardig lid van kunt worden. Als intercedent draag je bij aan het behalen van teamdoelstellingen, als jij scoort deelt iedereen in de vreugde en andersom ook. Dat is het mooie van Technicum.

Over Technicum

Technicum is een uitzendbureau gespecialiseerd in de uitvoerende techniek. Kortom Technicum bemiddelt mensen die werktuigen, constructies,  huizen en installaties bouwen en aanleggen. De echte vakmensen komen van Technicum. Deze VCU gecertificeerde uitzendorganisatie is binnen de technische arbeidsmarkt actief in de sectoren: Elektro- en installatietechniek, onderhoudstechniek en werktuigbouwkunde. Intercedenten werken binnen Technicum in een zogenaamde 360 graden rol. In deze rol is een intercedent verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf het werven van geschikte kandidaten tot en met het onderhouden van contacten met klanten waar je de werkzoekenden aan een baan helpt. Een intercedent doet hierbij het hele proces ook richting de klant: sales, contractbeheer, relatiebeheer en werkplekinspecties. Daarnaast is Technicum ook gericht op opleiding en ontwikkeling van interne en externe medewerkers.

Werken bij Technicum is werken aan je eigen ontwikkeling

Bij Technicum krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Het vak intercedent leer je niet op school maar in de praktijk, van je collega’s en van een professioneel intern opleidingsprogramma. Technicum heeft dit allemaal in huis! Binnen Technicum werken mensen met verschillende achtergronden, leeftijden, cv’s en opleidingen. Dat zorgt er voor dat men van elkaar kan leren. Zo heeft de één meer een HR achtergrond terwijl iemand anders meer een commerciële achtergrond heeft of juist meer een achtergrond heeft in de dienstverlening. Er zijn mensen bij Technicum werkzaam die uit de techniek, logistiek, horeca en zelfs de sport afkomstig zijn. Doordat het inwerkprogramma voorzien is van hele duidelijke stappen kun je samen met je collega’s doorgroeien in je functie en ook doorgroeien binnen het bedrijf. Dat maakt kiezen voor Technicum ook kiezen voor je eigen ontwikkeling.

Welke ervaring heb je nodig?

Heb je op basis van bovenstaande informatie interesse in de baan intercedent bij Technicum. Dan ben je natuurlijk benieuwd wat je nodig hebt om voor een functie in aanmerking te komen. Allereest is de juiste motivatie van belang. Je bent iemand die interesse hebt in mensen en graag een bijdrage wil leveren aan de loopbaan van mensen die werk zoeken. Je hebt ook een commerciële instelling en bent klant gericht. Je hebt MBO+ / HBO werk- en denkniveau dat kan blijken uit opleidingen maar ook uit werkervaring. Werkervaring in een commerciële functie of ervaring in de arbeidsbemiddeling is natuurlijk gewenst maar ook starters nodigen we uit om te solliciteren. Je bent in het bezit van rijbewijs B zodat je in de toekomst ook zelfstandig op pad kan naar klanten van Technicum. Je bent fulltime 40 uur per week beschikbaar of tenminste 32 uur.

Arbeidsvoorwaarden

Jij gaat werken bij een groot bedrijf maar toch in een persoonlijk team, in een professionele omgeving in een informele sfeer. Je krijgt in jouw functie alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te groeien in je rol. Ken je het vak nog niet helemaal, dan worden jouw competenties verder ontwikkelt. Je krijgt een 45 daagse onboarding (oinwerktraject) bij USG waarbij je alle kennis en tools krijgt aangereikt om een succesvol inwerk traject te doorlopen. Verder heb je jaarlijks de keuze uit ruim 100 online trainingen.

Bij Technicum krijg je een marktconform startsalaris tussen de €2200 en €2900 op basis van je ervaring. Je neemt deel in een teamgebonden bonusregeling. Daarnaast krijg je een laptop en smartphone ter beschikking. Per jaar krijg je 20 vakantiedagen, 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan, en pensioenregeling. Daar bovenop krijg je 8% vakantietoeslag. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, maar bij wederzijdse goedkeuring, wordt deze zeker omgezet in een contract voor onbepaalde tijd oftewel een vast contract. Binnen Technicum werken de meeste intercedenten op basis van een vast contract. Zo ben je een vast aanspreekpunt voor klanten en medewerkers.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie intercedent bij Technicum dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Je kunt onder kantoortijden contact opnemen met Pieter Geertsma van Technicum Leeuwarden. Bereikbaar op nummer 058 2945090. Je kunt ook reageren via het contactformulier van de website. Meer weten over Technicum? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk.