Vacature intercedent Technicum Drachten vanaf 15 januari 2022

Technicum Drachten vormt 1 van de 3 Technicumvestigingen in Friesland. Deze vestiging is gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel in de werktuigbouwkunde en in de bouw. Op dit moment bestaat de vestiging uit drie collega’s. Omdat 1 collega een functie bij een andere organisatie heeft aangekomen is er een nieuwe vacature ontstaan. Een uitdagende positie bij een technische uitzendorganisatie voor een langere tijd. Bij Technicum bedoelt men met de term ‘voor langere tijd’ dat er een vast dienstverband wordt geboden bij goed functioneren.

Zowel HR als verkoop

De vacature intercedent staat sinds kort open. Je hoeft niet beslist ervaring te hebben als intercedent maar dat is natuurlijk wel mooi meegenomen. Het is wel belangrijk dat je een goed commercieel inzicht hebt. Dat betekent dat je goed in staat moet zijn om op een slagvaardige manier te onderhandelen met bedrijven. Daarnaast heeft de functie ook zeker een mensgerichte kant. Je bemiddelt namelijk werkzoekenden. Die hebben allemaal een andere achtergrond en dat maakt de functie zeer afwisselend en uitdagend. Dagelijks ben je op zoek naar de ideale kandidaat voor de vacatures van bedrijven maar je bent ook een luisterend oor voor het personeel dat je aan het werk hebt. Zo kun je ook te maken krijgen met loopbaanvraagstukken en opleidingsvraagstukken. Hierbij kun je denken aan BBL trajecten in de techniek maar ook aan kortere trainingen zoals VCA trainingen, heftruckcertificaten en andere veiligheidscursussen. Als intercedent bij Technicum adviseer je op dit gebied en begeleid je ook de flexwerkers in hun ontwikkelingsproces. Zo ben je dus ook een loopbaanbegeleider.

Intercedent worden?

Wat heb je nu nodig om intercedent te worden? Het juiste karakter is vaak belangrijk dan exact het juiste opleidingsniveau of opleidingsrichting. Het opleidingsniveau is mbo 4 of hoger in een financiële of human resource richting. Een administratieve opleiding of verkoopopleiding kan ook geschikt zijn. Binnen Technicum werken mensen met verschillende (opleidings) achtergronden. Dat maakt het werk zo boeiend en leuk. Het juiste karakter heb je als je gericht bent op samenwerken en een teamspeler bent. Dat je niet gaat voor eigen succes maar voor het gezamenlijke succes van het team. Ook is interesse in de techniek en de mens nodig om succesvol te zijn. Je bemiddelt mensen en verkoopt geen goederen, dat is een groot verschil. De functie van intercedent is een fulltime functie. Veel collega’s werken 40 uur per week of in sommige gevallen 32 uur.

Solliciteren?

Ben je benieuwd naar de vacature intercedent? Neem dan contact op via het contactformulier. Je kunt ook bellen met de vestiging van Technicum Drachten. Toch liever via een website wat meer informatie? Dat kan ook. Klik op de knop vacatures Technicum om meer te weten te komen over Technicum en het werkaanbod dat deze organisatie over het algemeen beschikbaar heeft. Wellicht dat jij in de toekomst een nieuwe uitdaging hebt bij Technicum als technisch intercedent!