Technicum Leeuwarden zoekt een enthousiaste intercedent vanaf januari 2022

Het technische uitzendbureau Technicum zoekt een enthousiaste intercedent om haar team te versterken vanaf januari 2022. Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling en heb je een passie voor de techniek? Dan is Technicum op zoek naar jou. Technicum zoekt iemand die de volledige rol kan uitvoeren als intercedent. Je werft personeel maar hebt ook contact met bedrijven en opleidingsinstellingen. Alles draait om het vinden van een passende technische functie voor werkzoekenden. Soms is daar een opleiding voor nodig. Ook op dit gebied vervult een intercedent bij Technicum een belangrijke rol. Je werkt namelijk ook als opleidingsadviseur om doormiddel van opleidingen en trainingen mensen te ondersteunen bij hun technische loopbaan.

Werken bij Technicum is afwisselend

Afwisseling genoeg. Bij Technicum is geen dag hetzelfde. Je maakt in de ochtend een planning en komt er door de loop van de dag achter dat er veel veranderingen hebben plaatsgevonden waardoor de dag veel dynamischer is geworden dan je eerst had gedacht. Natuurlijk werk je samen. Op een uitzendbureau kun je namelijk niet zonder samenwerken. Je werkt samen met collega’s, leidinggevenden, bedrijven, overheidsinstellingen en scholen. Daardoor krijg je voortdurend andere inzichten en communiceer je op alle niveaus. Bij Technicum zoekt men specifiek naar mensen die in een allround functie goed tot hun recht komen. Mensen die van afwisseling en dynamiek houden.

Wat heb je hiervoor nodig?

Als je bij Technicum aan de slag wilt als intercedent heb je een mbo opleiding nodig op niveau 4 of een hbo opleiding / hbo niveau. Passende opleidingsrichtingen zijn personeel en arbeid, human resource management, commerciële economie, bedrijfseconomie, management en retail management. Het interessante van het werk bij Technicum is dat elke intercedent alle werkzaamheden kan uitvoeren maar binnen het werk de mogelijkheid krijgen om samen met het team de werkzaamheden zo goed mogelijk te verdelen. Zo kan iedereen zich in de praktijk vaak richten op kerntaken waar ze het meeste passie voor hebben.

Solliciteren?

Ben je benieuwd naar de functie intercedent bij Technicum, wil je hier meer over weten of wil je solliciteren? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Je kunt ook een reactie insturen via het contactformulier van deze website.