Vacature intercedent Technicum Drachten vanaf 1 februari 2022

Technicum uitzendbureau is aan het groeien in Nederland. Deze uitzendorganisatie heeft ruim 20 vestigingen verspreid over alle provincies en in Friesland zitten er zelfs drie! Voor de vestiging Drachten is Technicum opzoek naar een intercedent. Iemand die het gehele proces van begin tot einde regelt voor zowel de klant als de kandidaat. Het gaat hierbij om het inschrijven van werkzoekenden in de techniek, het bemiddelen van werkzoekenden en alle facetten die daarbij aan de orde komen. Een dynamische functie waarbij je contact hebt met klanten, werkzoekenden maar ook met opleidingsinstellingen, gemeenten en het UWV. De doelstelling is om zoveel mogelijk enthousiaste kandidaten aan een baan te helpen bij technische bedrijven in Friesland. Dat doe je natuurlijk niet alleen maar samen met je collega’s in Drachten, Leeuwarden en Sneek. Gezamenlijk zijn de medewerkers van Technicum verantwoordelijk voor het bemiddelen van technisch personeel in heel Friesland. Wil je onderdeel uitmaken van dit proces en deze doelstelling? Lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Als intercedent heb je een allround functie waarbij je verschillende werkzaamheden uitvoert. Je hebt een afgeronde opleiding op mbo 4 niveau nodig of een hbo werk en denk niveau in een commerciële of hr richting. Ervaring als intercedent is natuurlijk mooi meegenomen maar is niet direct noodzakelijk om te solliciteren op deze baan. Wel is het belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen verschillende taken en rollen die bij de functie intercedent horen. Welke taken dat zijn? Het bellen van werkzoekenden op basis van een cv en hun wensen en kwaliteiten in kaart brengen bijvoorbeeld. Of het opstellen van een professioneel cv dat je naar de klanten stuurt. Het bellen of bezoeken van klanten om hun personeelsbehoefte te bespreken. Communiceren en commercieel inzicht zijn belangrijk voor deze functie. Je communiceert namelijk op verschillende niveaus en met verschillende partijen. Een rijbewijs is noodzakelijk als je bedrijven wil bezoeken.

Over het bedrijf

Technicum is een technische uitzend- en detacheringsorganisatie en is landelijk actief in het bemiddelen van technisch uitvoerend personeel in de metaal, elektrotechniek, installatietechniek, bouw en telecom. De vestiging Drachten bestaat momenteel uit een manager en een intercedent/ consultant. Om dit enthousiaste duo te versterken wordt nog een teamlid gezocht die de uitdaging graag wil uitvoeren. Je krijgt veel vrijheid binnen een organisatie die alles goed op orde heeft met betrekking tot administratie, inwerkproces en andere aspecten. Zo heb je altijd voldoende ondersteuning om jouw loopbaan binnen Technicum tot een succes te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum krijg je een goed inwerktraject zodat je zo goed mogelijk aan de slag kunt met de taken die horen bij de functie intercedent. Je ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Het salaris dat je ontvangt is marktconform en gebaseerd op je opleidingsniveau en werkervaring. Je ontvangt een laptop en telefoon in bruikleen van het bedrijf. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,24 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature stuur dan je sollicitatie in via het contractformulier op deze website.