Vacature intercedent / consultant Technicum Leeuwarden vanaf 4 januari 2022

Technicum Leeuwarden is op zoek naar versterking in de vorm van een consultant / intercedent. De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging en dat merkt Technicum ook. Er is behoefte aan technisch personeel in vrijwel alle sectoren en Technicum is bij uitstek de specialist in het werven en selecteren van technisch personeel. Dat doet Technicum niet alleen in Leeuwarden maar door heel Nederland. Technicum onderscheid zich van andere uitzendorganisaties door haar persoonlijke benadering en haar teamgerichte resultaten. Bij Technicum krijg je dus geen persoonsgebonden doelstellingen maar teamdoelstellingen waardoor iedere consultant / intercedent een bijdrage kan leveren aan het uiteindelijke resultaat.

Elk mens is uniek en dat weet Technicum ook als geen ander. Dat betekent ook dat kwaliteiten en vaardigheden verschillen. Bij Technicum werken consultants, dat is in feite een verzamelnaam voor verschillende gespecialiseerde intercedenten. Als consultant kun je jezelf richten op verschillende taken zoals recruitment, accountmanagement, HR-taken, techniek en veiligheid. In beginsel is elke consultant om alle taken zelfstandig uit te voeren maar iedereen heeft natuurlijk een bepaalde voorkeur of taken of specialisaties. Sommige consultants zijn bijvoorbeeld heel goed in het werven van kandidaten terwijl andere consultants juist meer klantgericht zijn. Ook op het gebied van technische kennis en hr-taken zijn er verschillen in interesse, ervaring en kwaliteiten van consultants. In elk team worden daarom afspraken gemaakt hoe iemand in zijn of haar kracht of specialisatie kan worden ingezet. Bij Technicum wordt er dus naar de persoon gekeken en worden werknemers niet in vakjes gedrukt. In plaats daarvan wordt met elkaar rekening gehouden zodat iedereen kan groeien in zijn of haar werk en loopbaan. Zo kun jij bij Technicum steeds beter in je functie groeien.

Welke ervaring heb je nodig?

Je kunt op verschillende manieren aan de slag als consultant bij Technicum. Ervaring in de uitzendbranche en detacheringsbranche is gewenst maar niet direct noodzakelijk. Je kunt in aanmerking komen voor deze vacature als je een afgeronde MBO niveau 4 opleiding of HBO opleiding hebt afgerond in een commerciële richting of richting HR en personeel en organisatie.

Interesse in de techniek en commercie is wel van belang. Je bent namelijk dagelijks bezig met het bemiddelen van personeel in de techniek. In die rol ben je een soort tussenpersoon en communiceer je op verschillende niveaus en rollen. Dat maakt dat communicatievaardigheden van groot belang zijn voor deze functie. Ook is het belangrijk dat je een ondernemend karakter hebt en graag wil groeien in je werk en je bijdrage wilt leveren aan de groei van de vestiging. Technicum zoekt iemand die fulltime beschikbaar is of in ieder geval 32 uur per week aan de slag kan.

Over het bedrijf

Technicum is een echt technisch uitzendbureau met 20 vestigingen door heel Nederland. Deze technische uitzendorganisatie is met name gericht op de sectoren installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, procestechniek en telecom. Op de vestiging van Technicum Leeuwarden werken in totaal vier consultants en één vestigingsmanager die zich gezamenlijk inzetten voor het behalen van resultaten. Deze Technicumvestiging is met name gericht op de werktuigbouwkunde, installatietechniek en elektrotechniek. Binnen Technicum heerst een informele werksfeer. Er is veel ruimte voor plezier en gezelligheid, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Iedere vestiging krijgt jaarlijks een budget toegewezen en er heerst een echt teamgevoel om dit budget te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum verdien je een marktconform startsalaris dat gekoppeld is aan je werkervaring, opleidingsachtergrond en opleidingsniveau. Je ontvangt 20 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8% vakantietoeslag. Verder ontvang je 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen. Bovendien is er een collectieve ziektekostenverzekering en neem je deel aan pensioenregeling. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, maar bij wederzijdse goedkeuring, wordt deze zeker omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Technicum hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Daarom heeft personeel van Technicum de mogelijkheid om 100 online trainingen te volgen. Zo kun je jezelf elke dag verder ontwikkelen.