Vacature installatie monteur via Technicum vanaf 17 november 2022

Ben jij een techneut in hart en nieren en ook een wereldverbeteraar? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij namelijk opzoek naar installatiemonteurs. Misschien zie je jezelf als installatiemonteur niet meteen als een wereldverbeteraar maar dat ben je wel degelijk. Het terugdringen van de uitstoot van CO2 is voor de bescherming van onze aarde zeer noodzakelijk en als installatiemonteur draag je hier sterk aan bij. Jij plaatst nieuwe verwarmingstechnieken zoals warmtepompen en airco’s  om de oude CV- installaties te vervangen. Hiermee wordt het gebruik van aardgas flink gereduceerd en daarmee ook de CO2 uitstoot. Als installatiemonteur doe je er toe, kom jij in beweging voor onze wereld!?    

Welke ervaring heb je nodig?

Als installatiemonteur ben je instaat om vraagstukken op te lossen m.b.t. de aansluiting van allerlei nieuwe type verwarmingsinstallaties, aanleg van sanitair en aanleg van leidingwerk etc. Belangrijke vaardigheden die als installateur van je worden verwacht zijn het lezen van installatietekeningen en het goed kunnen opvolgen van werkinstructies. Omdat de werkzaamheden vaak op projectmatige basis zijn werk je vaak op verschillende locaties. Het is daarom van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer. Als je wilt werken als installatiemonteur moet je in het bezit zijn van een VCA- certificaat. Heb je deze nog niet dan kan je die via Technicum binnen een paar weken behalen en deze cursus wordt volledig voor je vergoed door Technicum. Andere belangrijke eigenschappen van een installatiemonteur zijn een hands on mentaliteit, doorpakken, ruimtelijk en technisch inzicht, een oplossingsgerichte werkhouding hebben en goed kunnen communiceren.

Over het bedrijf

Technicum heeft verschillende opdrachtgevers die opzoek zijn naar nieuwe installatiekrachten. De projecten zijn afwisselend en omvatten woningbouw, utiliteit, industrie en renovatie projecten voor specifieke bedrijven en klanten. Hierbij kun je ook denken aan overheidsinstellingen, winkels en zeer luxe woningen met domotica en duurzame technieken. De werkzaamheden worden door verschillende teams van monteurs uitgevoerd. Deze teams worden samengesteld op basis van ervaring en vaardigheden. De bedrijven zijn gevestigd in en om Leeuwarden en goed te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Sneek en Heerenveen. Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Welke ervaring heb je nodig?

Een belangrijk aspect van Technicum is dat het vinden van de juiste balans in werkplezier, privé en ontwikkeling bij Technicum voorop staat. Technicum denkt mee in het vinden van de juiste opdrachtgever voor jou. Voor een functie als installatiemonteur biedt Technicum een mooi salaris dat ongeveer ligt tussen 2200 en 2600 op basis van een full time dienstverband. De hoogte van het salaris is gebaseerd op je ervaring en de mate van zelfstandigheid. Technicum biedt eveneens de mogelijkheid op doorontwikkeling aan de hand van cursussen en opleidingen die door Technicum volledig vergoed kunnen worden aangeboden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een VCA- certificaat of een heftruccertificaat. Tevens heb je bij Technicum als starter de mogelijkheid om deel te nemen aan het Technicum ONE voorschakeltraject. Tijdens dit leertraject leer je de basiskennis van de installatietechniek, zodat je daarna als leerling aan de slag kan in de installatietechniek. Als vervolg hierop kijk je of het werk je ligt en kan je via Technicum een BBL-opleiding volgen. Dit betekent dat je 4 dagen werkt als installatiemonteur en 1 dag school hebt in de week. Kom je werken bij Technicum dan hoef je geen eigen werkkleding meer te verschaffen, van ons krijg je een compleet Technicum outfit.       

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je in contact komen met Technicum en je sollicitatie insturen.