Vacature planner – medewerker bedrijfsbureau Friesland vanaf 17 november

Ben jij de planner die wij zoeken? Heb jij ervaring in het plannen van productie, service en onderhoud? Voor een toonaangevend bedrijf in de industriële luchtafzuiging is
Technicum op zoek naar iemand met een bedrijfskundige of werktuigbouwkundige achtergrond en enige ervaring als planner of medewerker bedrijfsbureau. Je bent op de afdelingen productie en service & onderhoud verantwoordelijk voor de planning. Waar nodig stuur je de planning bij of past de planning aan. Daarnaast zal je ook een stuk werkvoorbereiding oppakken. Jij bent onder andere het aanspreekpunt van de klanten. Verder onderhoud je contact met de toeleveranciers aangaande de levertijden en de geplaatste bestellingen. Als planner bij het bedrijf werk je nauw samen met je collega’s van het bedrijfsbureau.

Welke ervaring

De planner waar Technicum naar op zoek is heeft een MBO of HBO opleiding gevolgd in de richting van bedrijfskunde of werktuigbouwkunde. Daarnaast is het van belang dat je ervaring hebt met een ERP systeem. Het bedrijf werkt zelf met Ridder ERP. Tevens beschik je over enige ervaring als planner van productieprocessen of serviceafdelingen. Als planner – medewerker bedrijfsbureau beschik je daarnaast over de volgende vaardigheden;

  • Communicatievaardig;
  • Georganiseerd;
  • Stressbestendig;
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van onder meer industriële luchtzuiveringsinstallaties. Verder worden er door het bedrijf de volgende installaties gemaakt: afval scheidingsinstallaties, ventilatoren om vuile lucht te verwerken. Daarnaast biedt het bedrijf service en onderhoud aan reeds bestaande installaties. Het bedrijf levert producten aan diverse industriële bedrijven, hierbij kun je denken de: bouwindustrie, jachtbouw, kunstindustrie en meer. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden. De kantoorwerkzaamheden vinden op deze bedrijfslocatie plaats.

Wat we bieden

Als planner ga je fulltime aan de slag, je gaat een marktcomfort salaris verdienen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jou ervaring. Naast je salaris ontvang je ook reiskosten vergoeding woon- werkverkeer á € 0,19 per kilometer. Technicum vindt het belangrijk dat jij je als professional blijft ontwikkelen en bied jou daarom de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen. Wanneer je ervoor kiest om naast je werk een cursus of training te volgen wordt deze volledig vergoed door Technicum. Zodra je begint met als planner voor het bedrijf ontvang je eerst een tijdelijk contract via Technicum. Bij wederzijds goedbevinden is het mogelijk bij het bedrijf op vast contract te komen.

Vacatures Technicum

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in contact met Technicum.