Vacature elektromonteur Friesland vanaf 24 april 2022

Heb je ervaring in de elektrotechniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je jezelf graag allrounder maken op elektrotechnisch gebied? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou. Bij dit bedrijf kun je namelijk aan de slag in een functie met veel diversiteit in het takenpakket en daarnaast veel verantwoordelijkheid. Je gaat aan de slag in verschillende taakgebieden binnen de elektrotechniek waaronder: woningbouw, utiliteit en zowel de ruwbouw als afmontage. Als elektromonteur is bij dit bedrijf geen dag hetzelfde. Dat komt omdat de projecten afwisselend zijn. Ben je benieuwd naar deze functie lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is ervaring in de elektrotechniek vereist. Een opleiding elektrotechniek op mbo niveau 2 is een goede basis. Omdat het werk afwisselend is bij dit bedrijf is het belangrijk dat je in meerdere elektrotechnische taken ingezet kunt worden. Je moet in staat zijn om elektrotechnische tekeningen te lezen en moet goed kunnen samenwerken. Omdat de projecten op verschillende locaties worden uitgevoerd is het van belang dat je een eigen auto hebt. Daarnaast is een VCA vereist vanwege de VCA gecertificeerde aannemers waarvoor je aan de slag gaat.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een allround installatiebedrijf die actief is in heel Friesland. De installatiemonteurs en elektromonteurs die voor dit bedrijf werken zijn gewend aan afwisseling en veel klantspecifieke opdrachten. Deze opdrachten kunnen in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen of Harlingen zijn met alle dorpen die daaromheen liggen. Elektromonteurs krijgen handgereedschap en elektrotechnisch gereedschap mee van het bedrijf. Zo zijn ze altijd goed voorbereid op de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren elektromonteur verdien je een salaris rond de 2600 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je in de elektrotechniek hebt opgebouwd hoe beter het is. Je kunt in deze functie doorgroeien naar eerste monteur of servicemonteur in de elektrotechniek. dan is je salaris nog hoger. Beschermende kleding, handgereedschap en overige arbeidsmiddelen worden ter beschikking gesteld. Als je met eigen auto rijd krijg je reiskostenvergoeding.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk van deze website.