Vacature elektromonteur Friesland

Ben jij een ervaren elektromonteur, of juist een starter, dan zijn wij opzoek naar jou! Wij hebben banen voor jou in de elektrotechniek! Wij zijn opzoek naar mensen die graag in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie werkzaam willen zijn. Ervaring is niet persé nodig want wij willen ook starters de kans bieden om zichzelf te ontwikkelen tot vakbekwame elektromonteurs. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van technische vraagstukken in de woningbouw, renovatie, utiliteit en industrie. Jij krijgt de kans om veel kennis en werkervaring op te doen met nieuwe systemen en technieken. Het meest fantastische aan deze functie is dat de technische wereld van de elektrotechniek constant in beweging is zodat jouw ontwikkeling blijft meebewegen. De elektrotechniek is van groot belang voor de verduurzaming van Nederland.

Functie-eisen

Het fijne aan deze baan is, of je nou onervaren bent of juist veel ervaring hebt, er specifiek wordt meegedacht in de persoonlijke groei die jij op jouw tempo kan doormaken. De niveaus onderscheiden zich van beginnersniveau tot en met het niveau van ervaren zelfstandige of leidinggevende elektromonteur. Alle instapniveaus hebben hunnen eigen instapeisen.

Beginners kunnen instappen met; 1 jaar werkervaring uit opleiding of stage en een basis VCA. Voor een zelfstandig elektromonteur geldt; 3 jaar ervaring in verschillende projecten. Als je kan instappen als leidinggevend elektromonteur wordt er verwacht dat je aantoonbare ervaring hebt in het leiden van projecten in de elektrotechniek.

Als persoon ben jij verder leergierig, flexibel en kan je goed meebewegen in de ontwikkeling van de elektrotechniek. Dit is noodzakelijk omdat in de elektrotechniek verduurzaming volop aan de gang is, waardoor er elk jaar nieuwe hardware en software componenten bijkomen. Voor afwisseling en het kunnen werken op verschillende locaties ben jij in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.  

Over het bedrijf

Als elektromonteur kun je bij verschillende bedrijven aan de slag. Wij kunnen jou advies geven over de bedrijven waar je aan de slag zou kunnen. Er zijn namelijk grote bedrijven in de elektrotechniek actief die als onderaannemer werken van grote bouwbedrijven maar er zijn ook kleinere gespecialiseerde bedrijven. Het aantal bedrijven loopt ook op het gebied van hun vakgebied uiteen. Zo zijn er bedrijven die gericht zijn op nieuwbouw of juist op renovatie. Ook zijn er bedrijven die zich specifiek richten op nieuwe en duurzame technieken zoals domotica, internet of things, zonnepanelen en andere systemen. De bedrijven zijn in verschillende dorpen en steden gevestigd. Van Leeuwarden tot Heerenveen en van Drachten tot Sneek en alles wat daar tussen ligt. Voor iemand die zoekende is naar een baan in de elektrotechniek is er dus volop te kiezen.

Wat hebben wij jou te bieden

Een elektromonteur die net begint, verdient bij ons een salaris van 2000 bruto per maand. Echter heb je bij ons de mogelijkheid om je salaris flink op te schalen. Een ervaren elektromonteur verdient al snel een salaris van rond de 2600 euro bruto. En ben jij een ervaren Elektromonteur die zelfstandig storingen kan oplossen, krijg je bij ons zelfs de mogelijkheid om nog meer te verdienen. Wij bieden tevens een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer. Ook krijg je de kans om via ons extra trainingen en opleidingen te volgen die volledig voor jou worden vergoed. Bij ons start je met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.   

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden door deze vacature en wil jij graag aan de slag als Elektromonteur, aarzel dan niet en solliciteer direct online! Klik dan op de knop vacatures in de menubalk.