Technicum zoekt gemotiveerde instromers in de techniek vanaf 24 april 2022

Het technische uitzendbureau Technicum wil graag meer sollicitanten ontvangen vanuit de arbeidsmarkt. Dat wil natuurlijk elk uitzendbureau op een arbeidsmarkt waarin krapte heerst aan personeel. Er staan ongelofelijk veel technische vacatures open. Het invullen van deze vacatures kan tegenwoordig steeds vaker met werkzoekenden met weinig ervaring, maar wel met de juiste motivatie. Daarom zoekt Technicum gemotiveerde sollicitanten die graag aan de slag willen in de techniek. De achtergrond van deze sollicitanten hoeft niet beslist in de techniek te zijn.

Het is echter wel van belang dat je als sollicitant gemotiveerd bent. Je hebt namelijk veel energie en inspanning nodig om een bepaald beroep in de techniek aan te leren. Dat leer je over het algemeen niet binnen een paar maanden maar binnen een aantal jaar. Hoe meer ervaring je vanuit de hobby hebt, vanuit je kennissenkring of vanuit je opleidingen hoe beter je kunt kiezen voor een specifieke functie of beroepsgroep.

Technicum is gespecialiseerd in de elektrotechniek, installatietechniek, metaaltechniek en telecom. Heb je interesse in één of meerdere van deze sectoren? Dan kun je contact opnemen met Technicum. Dit kan via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Als je graag meteen met een opleiding in het kader van werken en leren wil starten dan kun je klikken op de knop Technicum BBL. De afkorting BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Dat is een variant van het werken in leren en wordt gehouden door Technicum in combinatie met een regionaal opleidingsinstituut.