Vacature autospuiter vanaf 14 juni 2023

Heb jij wel eens spuitwerk verricht aan auto’s en wil je hier graag je vak van maken? Da is de vacature spuiter autotechniek interessant voor jou. Voor een bedrijf dat nieuwe auto’s ombouwt en aanpast zijn wij op zoek naar iemand die het hele totaalpakket wil uitvoeren op het gebied van autospuiten. Het gaat hierbij om zowel het voorbewerken als het spuiten zelf. Hierbij kun je denken aan schuren, plaatwerk in orde maken, afplakken en natuurlijk het spuiten zelf met natlak. Het werk gebeurd in een moderne spuitcabine. Je kunt dit werk zowel aangaan als ervaren spuiter maar ook aankomende spuiters hebben de mogelijkheid om in te stromen in deze functie. In dat laatste geval leer je van een ervaren spuiter de juiste werkzaamheden aan zodat je kunt leren spuiten op een hoog niveau. De optimale afwerking is het gewenste resultaat.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de autotechniek of spuitwerk is belangrijk. Heb je deze ervaring opgedaan bij een bedrijf dan is dat prachtig maar veel mensen hebben deze ervaring nog niet opgedaan daarom is het ook mogelijk om deze functie als leerling spuiter aan te gaan. Je hebt voor deze functie een goede motivatie nodig en je moet heel netjes kunnen werken. Het spuitwerk is namelijk de optimale afwerking van de auto. Dat vereist een grote mate van netjes en nauwkeurig werken. Je moet dus ook goed in staat zijn om jezelf te concentreren op je werk. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Als spuiter werk je vaak alleen in een spuitcabine.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar een spuiter wordt gezocht is een autobedrijf dat bedrijfsvoertuigen maakt op basis van wensen van de klant. Deze voertuigen moeten voorzien worden van de juiste kleuren en bestickering. Als spuiter vorm je een onderdeel van een groot team dat ook bestaat uit monteurs, elektriciens en andere vakmensen. Gezamenlijk zorg je er voor dat de bedrijven prachtige voertuigen krijgen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden maar kan ook van Franeker en Harlingen goed bereikt worden. Ook spuiters vanuit Sneek en Bolsward kunnen prima bij het bedrijf komen met auto of met openbaar vervoer.

Arbeidsvoorwaarden

Een spuiter verdient een salaris dat past bij zijn of haar ervaring. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is voor je salaris. Een instroomsalaris voor een beginnend spuiter zal rond de 2300 euro liggen. Een ervaren spuiter kan al snel een salaris verdienen van 2700 euro of meer bij een fulltime dienstverband. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om vast in dienst te treden bij het bedrijf. Uiteraard krijg je reiskostenvergoeding als je reiskosten maakt. Verder kun je op kosten van het bedrijf opleidingen en trainingen volgen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk dan kom je in contact met Technicum.