Vacature staallasser vanaf 8 juni 2023 in Friesland

Heb je ervaring als staallasser en kun je goed overweg MIG/MAG lassen? Dan heeft Technicum een aantal interessante vacatures voor jou open staan. De werklocaties en producten verschillen waardoor er vrijwel altijd een leuke lasfunctie bij jou in de buurt is. Technicum heeft functies op het gebied van lassen van staalconstructies, machinebouw, jachtbouw, scheepsbouw en voertuigentechniek. Naast lassen kun je ook aan de slag in het samenstellen van de hiervoor genoemde constructies. Dat maakt je functie divers en veelzijdig. Heb je interesse in een veelzijdige baan of wil je jezelf graag verder ontwikkelen in de lastechniek dan is deze functie geschikt voor jou.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in lassen is vereist. Het gaat hierbij om MIG/MAG lassen. Beheers je dit lasproces op niveau 1 of 2 dan kun je al voor veel functies in aanmerking komen in de lastechniek. Mocht je een lasdiploma hebben op niveau 3 of hoger dan kun je ook voor complexer laswerk ingezet worden en lascertificaten behalen. Als je naast lassen ook technische tekeningen kunt lezen is dat ook heel wenselijk. Je kunt jouw ervaring op lasgebied bespreken met Technicum zodat er altijd een passende functie kan worden gevonden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt is afhankelijk van jouw wensen. Technicum zoekt namelijk een bedrijf dat bij jou past. Daarvoor heeft Technicum vacatures van klanten ontvangen in Leeuwarden, Franeker, Heerenveen, Dokkum en de plaatsen daar in de buurt. Het gaat hierbij om klanten in verschillende technische sectoren. Hierbij kun je denken aan bedrijven in de agrarische machinebouw, staalconstructie (loodsen bouwen), scheepsbouw, jachtbouw en speciale projecten.

Arbeidsvoorwaarden

Als lasser kun je een startsalaris verdienen rond de 2300 euro bruto per maand. Dit salaris kan voor een ervaren lasser oplopen naar een bedrag van ongeveer 3000 euro bruto per maand. Voordat je een ervaren lasser bent geworden is het soms nodig dat je extra opleidingen en trainingen gaat volgen. Deze worden voor je betaald. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verschillende andere vaardigheden te leren bijvoorbeeld montage en onderhoud. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast contract te ontvangen. Technicum verstrekt ook reiskosten tegen 0,19 euro per kilometer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk van de website.