Vacature spuiter Friesland vanaf 25 mei 2023

Ben jij iemand die graag trots is op het werk dat je hebt geleverd? Wil je graag een optimale kwaliteit en afwerking? Dan is de functie interessant voor jou. Als spuiter ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van verf en lak op diverse materialen en objecten. Je werkt volgens specificaties en instructies om een hoogwaardige afwerking te bereiken. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Voorbereiden van de spuitapparatuur, inclusief het mengen van verf en verdunners volgens de vereiste specificaties.
  • Zorgvuldig voorbereiden van de te spuiten oppervlakken, inclusief schuren, reinigen en maskeren indien nodig.
  • Het bedienen van spuitapparatuur, zoals spuitpistolen en verfspuitcabines.
  • Zorgvuldig aanbrengen van verf op materialen met behulp van de juiste spuittechnieken.
  • Kwaliteitscontrole uitvoeren om ervoor te zorgen dat de afwerking voldoet aan de gestelde normen.
  • Onderhouden en reinigen van de spuitapparatuur en werkomgeving.

Als spuiter werk je vaak zelfstandig en kun je heel geconcentreerd aan de slag gaan met je eigen product.

Welke ervaring heb je nodig?

We begrijpen dat in de huidige tijd de ervaren spuiter lastig te bereiken is, daarom zijn wij naast ervaren mensen ook op zoek naar iemand die het vak graag zou willen leren! Belangrijke eigenschappen zijn daarom vooral:

  • Vermogen om zowel zelfstandig als in een team te werken.
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail om een hoogwaardige afwerking te garanderen.
  • Goede fysieke conditie, omdat de functie soms lichamelijk inspannend kan zijn.
  • In het bezit van relevante certificaten of diploma’s is een pluspunt.

Verder wordt je intern opgeleid tot een ervaren spuiter, met kennis van verschillende spuittechnieken en verfmaterialen. Ook ga je veel leren over het voorbereiden van oppervlakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Kort gezegd: een functie waarin veel mogelijk is met de juiste instelling!

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf gevestigd tussen Heerenveen en Leeuwarden, richt zich op verschillende markten zoals: offshore, landbouw, transport en logistiek, overheid, automotive, industrie en watersport. Van oorsprong is het een familiebedrijf en er wordt veel waarde gehecht aan werken met gevoel en passie. Het is een professioneel spuitbedrijf waar wordt gestraald, voorbewerkt, gespoten of een poedercoating wordt aangebracht. Vervolgens wordt aan de gestelde eisen voldaan bij het monteren van de onderdelen in de oorspronkelijke staat.

Arbeidsvoorwaarden

Als spuiter kun je op verschillende werkervaringsniveaus instromen. Wat je daadwerkelijk verdient is afhankelijk van de ervaring die je mee brengt. Vanuit Technicum kun je kosteloos opleidingen en trainingen volgen om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid om een contract voor bepaalde tijd te krijgen en kun ook op termijn een vast contract krijgen binnen het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse gekregen in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.