Vacature montagekracht Friesland vanaf 13 juni 2023

Heb je ervaring in montagewerkzaamheden en ben je op zoek naar een nieuwe werkgever? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature. Voor verschillende opdrachtgevers in Friesland is Technicum op zoek naar montagekrachten. Het gaat hierbij om bedrijven die zowel binnen als buiten montagewerkzaamheden uitvoeren. Voor iedereen die graag montagewerk zou willen doen is er daarom voldoende keuze. Heb je wel eens gewerkt in de machinebouw of ben je meer iemand van de staalconstructie? Geef je wensen aan en Technicum zorgt voor de juiste baan voor jou. Heb je moeite met het lezen van technische tekeningen en zou je dat graag willen leren? Ook voor leergierige monteurs heeft Technicum passende oplossingen.

Welke ervaring heb je nodig?

Jouw ervaring is het uitgangspunt van deze vacature. Heb je ervaring in een speciale richting zoals de autotechniek, voertuigentechniek, mechatronica, elektronica of machinebouw? Dan kun je dat aangeven bij Technicum zodat deze ervaring meegenomen kan worden in de richting van de bedrijven waar je wordt voorgesteld. Wil je graag op locatie werken? Dan is een rijbewijs wel zo handig. Via Technicum kun je bovendien opleidingen en trainingen volgen waardoor je breed ingezet kan worden in montagewerk. Ben jij leergierig ingesteld en een goede teamspeler? Dan is Technicum op zoek naar jou!

Over het bedrijf

De bedrijven waar Technicum montagemedewerkers voor zoekt zijn gevestigd in heel Friesland. Hierbij kun je denken aan Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Franeker, Heerenveen en Sneek. Ook in de plaatsen en dorpen in de omgeving van deze locaties heeft Technicum bedrijven die tot haar klantenkring behoren en montagekrachten zoeken. Dat zorgt er voor dat je altijd wel een bedrijf bij jouw woonlocatie in de buurt kunt vinden via Technicum. De montagewerkzaamheden die door de bedrijven worden uitgevoerd verschillen in complexiteit en sector. Zo kun je aan de slag in de agrarische machinebouw, installatietechniek, staalconstructie of in de voertuigentechniek.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur of montagekracht verdien je een salaris rond de 2600 euro bruto per maand als je fulltime aan de slag gaat. Het werk in ploegen is niet bij alle bedrijven aan de orde. Als je wel in ploegen gaat werken komt de ploegentoeslag uiteraard over je salaris heen. Hoe hoog je salaris wordt is afhankelijk van je eigen wensen en ontwikkeling. Ben jij iemand die graag wil doorgroeien en ben je leergierig ingesteld dan kun je opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter wordt in je werk en nog meer werkzaamheden kunt uitvoeren in de elektrotechniek, mechatronica of voertuigentechniek. Je krijgt een salaris dat in een contract voor bepaalde tijd is vastgesteld maar uiteraard komen daar de cao verhogingen bovenop. Je krijgt verder ook een reiskostenvergoeding.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contract op met Technicum via de knop vacatures Technicum in de menubalk.