Vacature servicemonteur carrosseriebouw Friesland vanaf 13 juni 2023

Heb je interesse in vrachtwagens en zou je graag aan deze voertuigen willen sleutelen? Heb je ervaring in de autotechniek of heb je gesleuteld aan andere voertuigen? Dan is deze functie interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de aanpassing van vrachtwagens is Technicum op zoek naar een vrachtwagenmonteur die ook graag servicemonteur wil worden. Als servicemonteur werk je op de werkplaats aan speciale projecten in de aanpassing van vrachtwagens. Hierbij kun je denken aan het plaatsen hydraulische kranen op vrachtwagens of het plaatsen van spatborden, verlichting, teak dek enz. De werkzaamheden worden op de werkplaats gedaan samen met andere monteurs maar je gaat ook regelmatig zelfstandig op pad met een bedrijfswagen om een vrachtwagen te repareren.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de autotechniek, motorvoertuigen, bedrijfswagentechniek of hydrauliek is gewenst voor deze functie. Hoe meer ervaring hoe beter maar je hoeft natuurlijk niet alles te kunnen. Het bedrijf is gewend om mensen op te leiden tot servicemonteur. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt in de mechanische montage maar voor specifieke aspecten van de functie zoals hydrauliek kun je aanvullende trainingen volgen. Een leergierige werkhouding en een goede motivatie zijn van groot belang voor deze functie. Daarnaast is het ook belangrijk dat je heel klantgericht en flexibel bent ingesteld. Je moet in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken en naar verschillende locaties in noord Nederland te rijden om daar service te verlenen aan vrachtwagens. Uiteraard hoef je dat natuurlijk nog niet de eerste maanden te kunnen maar het is uiteindelijk wel de doelstelling van de functie.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de carrosseriebouw. Het bedrijf past vrachtwagens aan op wens van de klant. De voertuigen die ze maken en repareren zijn zowel nieuw als gebruikt. Voor monteurs is het bedrijf uitstekend geschikt vooral als je niet de hele dag hetzelfde wilt doen. De servicemonteurs werken door noord Nederland en hebben een bedrijf bus ter beschikking met alle gereedschap die nodig is. Verder is het bedrijf specialist in de trailerbouw. Voor mensen uit Leeuwarden, Heerenveen, Harlingen, Franeker en Dokkum is het bedrijf goed te bereiken. Woon je wat meer in het zuidwesten en zuidoosten van Friesland dan is de reistijd iets langer.

Arbeidsvoorwaarden

Een servicemonteur verdient bij dit bedrijf een salaris rond de 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd. Je krijgt een bedrijfswagen in bruikleen met alle bijbehorende gereedschappen en materialen die je nodig hebt voor servicewerkzaamheden. Als je met eigen vervoer rijd naar bijvoorbeeld het bedrijf dan kun je hiervoor reiskostenvergoeding ontvangen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk dan kom je in contact met Technicum.