Hulpmonteur carrosseriebouw Friesland vanaf 18 maart 2023

Vind jij vrachtwagens interessant en ben je benieuwd naar de techniek die in een vrachtwagen zit? Dan kun je ook met weinig ervaring aan de slag als hulpmonteur in de carrosseriebouw. Het gaat hierbij om een functie waarbij je ervaren monteurs ondersteund. Als je technisch inzicht hebt en in je vrije tijd graag sleutelt dan ben je een geschikte kandidaat en nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. Als je namelijk aan de slag gaat als hulpmonteur in de carrosseriebouw dan leer je dit vak in de praktijk. Omdat je elke dag samenwerkt met ervaren monteurs leer je hoe je hydrauliek moet aanleggen, spatborden moet monteren, verlichting moet plaatsen en andere onderdelen kunt aanbrengen op vrachtwagens maar ook aan opleggers en trailers. Je krijgt veel afwisseling en leert daardoor elke dag wat nieuws.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in sleutelen aan brommers, auto’s, fietsen of andere voertuigen is mooi meegenomen voor deze prachtige instapfunctie. Het is belangrijk dat je over technisch inzicht beschikt. Dat zorgt er voor dat je ook relatief snel nieuwe werkzaamheden kunt aanleren. Leergierigheid en technisch inzicht zijn eigenlijk de belangrijkste voorwaarden waar je aan moet voldoen als je bij dit bedrijf aan de slag gaat. Daarnaast is een flexibele houding van belang want je krijgt te maken met verschillende werkzaamheden en collega’s. De werkzaamheden worden grotendeels op de locatie van het bedrijf uitgevoerd maar soms kun je ook in de bedrijfsauto onderdelen ophalen. Dan is een rijbewijs wel heel wenselijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de aanpassing van bestaande carrosserieën. Dat betekent dat je er nieuwe voertuigen worden ingebracht die vervolgens op basis van de wensen van klanten worden veranderd. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van een hydraulische kraan, stabilisatoren, spatborden, teakdekken en verlichting. Dit is echter maar een klein deel van de aanpassingen die worden gedaan bij dit bedrijf. De meeste monteurs kunnen meerdere werkzaamheden uitvoeren en zijn daardoor allround inzetbaar. Dat is ook de voorkeur van het bedrijf want dan kun je op verschillende klussen worden ingezet. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en kan ook vanuit Franeker en Harlingen goed bereikt worden.

Arbeidsvoorwaarden

Als hulpmonteur verdien je eerst een startsalaris dat rond de 2300 euro bruto per maand ligt. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer je uiteraard kan verdienen. Je wordt namelijk ingeschaald op basis van de cao van het bedrijf. Om je ervaring en kennis wat te vergroten kun je ook verschillende opleidingen en trainingen volgen die door het bedrijf betaald worden. Dat is mooi meegenomen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en kunt ook een contract voor onbepaalde tijd krijgen als je al een tijdje bij het bedrijf hebt gewerkt. Verder krijg je een reiskostenvergoeding en natuurlijk een prachtige leeromgeving bij een mooi bedrijf in nieuwe techniek.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je op de vacaturepagina van Technicum.