Automonteur Friesland vanaf 18 maart 2023

Heb je ervaring als automonteur of heb je een opleiding in de autotechniek gevolgd? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een bedrijf in de omgeving van Leeuwarden zijn we op zoek naar monteurs die nieuwe auto’s en bedrijfsbusjes willen aanpassen op basis van de wensen van de klant. Er worden draden getrokken, verlichting geplaatst, monitoren en data aangebracht en het interieur van de voertuigen worden klantspecifiek aangepast. Als automonteur bij dit bedrijf werk je niet op een stressvolle werkplaats waar je APK keuringen moet doen en te maken krijgt met (lastige) klanten. In plaats daarvan ga je aan de slag bij een toonaangevend bedrijf dat bedrijfswagens en auto’s gaat aanpassen voor andere bedrijven. De opdrachtgevers zijn allemaal professionele organisaties zoals overheidsinstellingen en hulpverleningsdiensten zoals: politie, brandweer en ziekenhuizen. De voertuigen zijn divers en de techniek ook. Gelukkig heb je veel ervaren collega’s om je heen die elkaar ondersteunen en controleren in het werk. Zo worden kwaliteitsproducten geleverd voor tevreden klanten en jij kunt daar een bijdrage aan leveren!

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de autotechniek is van groot belang. Heb je een paar jaar bij een autobedrijf gewerkt als monteur of heb je jarenlange ervaring in de autotechniek vanuit je hobby dan kun je zeker solliciteren. Een opleiding in de motorvoertuigen, autotechniek, werktuigbouwkunde of transportmiddelen is heel wenselijk maar niet een harde eis. Zolang je maar breed aan de slag kunt in de voertuigentechniek. Naast mechanische componenten plaats je ook kabelbomen en elektrische onderdelen. Als je daar kennis van hebt kun je vrij snel allround aan de slag. Heb je deze kennis nog niet helemaal? Dat is geen probleem zolang je maar bereid bent om te leren. Er zijn volop leermogelijkheden binnen het bedrijf. Hoe flexibeler je bent ingesteld hoe beter. Uiteraard is een rijbewijs nodig omdat je regelmatig voertuigen gaat verplaatsen als de montage klaar is.

Over het bedrijf

Het bedrijf maakt al tientallen jaren voertuigen voor de brandweer, politie, defensie en ziekenhuizen. Dit zijn allemaal voertuigen die aan de hoogste eisen moeten voldoen op het gebied van veiligheid en orde en netheid. De monteurs binnen het bedrijf werken daarom in een moderne hal met het allerbeste gereedschap voor de voertuigentechniek. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling en opleiding van monteurs zodat iedereen steeds beter wordt in zijn of haar vakgebied. Het werk wordt in de buurt van Leeuwarden gedaan maar ook kandidaten buiten Leeuwarden kunnen uiteraard solliciteren.  

Arbeidsvoorwaarden

Als automonteur heb je bij dit bedrijf een hele bijzondere functie. Er zijn niet veel bedrijven in Nederland die zich bezig houden met de nieuwbouw en aanpassing van deze specifieke voertuigen. Dat maakt dat jij een belangrijke en unieke werkervaring kunt opdoen. Je salaris zal rond de 2600 tot 2800 euro liggen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je ook een reiskostenvergoeding. Je kunt opleidingen en trainingen volgen in de autotechniek en krijgt uiteraard werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking. Je werkt met het beste gereedschap aan nieuwe producten. Daarnaast ga je aan de slag op basis van een bepaalde tijdscontract dat wordt omgezet in een vast dienstverband bij goed functioneren.  

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je op de vacaturepagina van Technicum.