Vacature TIG lasser Friesland vanaf 16 maart 2023

Heb je ervaring als TIG lasser en zou je graag een nieuwe baan willen hebben bij een bedrijf waar je meer vrijheid krijgt en afwisseling? Dan is deze vacature voor jou interessant. Bij een kleinbedrijf in de metaaltechniek zijn we op zoek naar iemand die allround ingezet wil worden in TIG lassen en daarnaast ook wat montage wil doen. Het betreft werk in de machinebouw, apparatenbouw en constructie. Hierbij kun je denken aan het maken van onderdelen van productiemachines maar ook aan leidingwerk. Je kunt op verschillende instapniveaus in deze vacature aan de slag. Zowel hele ervaren TIG lassers kunnen een uitdaging vinden bij het bedrijf maar ook minder ervaren TIG lassers kunnen zichzelf verder ontwikkelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring met TIG lassen is gewenst. Je hebt minimaal TIG 2 nodig en moet in de praktijk zelfstandig aan de slag kunnen in de lastechniek. Het lezen van technische tekeningen komt veelvuldig aan de orde. Als je hier ervaring mee hebt kun je hier voordeel mee behalen. Een flexibele instelling en een leergierige werkhouding is van groot belang omdat je veel verschillende werkzaamheden kunt uitvoeren. De kern is lassen doormiddel van het TIG lasproces maar daarnaast zal je ook regelmatig gaan samenstellen, monteren en ook plaatwerk doen. Je hoeft niet overal even goed in te zijn maar het is belangrijk dat je open staat om meerdere werkzaamheden te leren.

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft ongeveer 15 werknemers in dienst en is gevestigd in de buurt van Leeuwarden. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert worden gedaan in opdracht van verschillende klanten in Friesland. Het gaat hierbij om werkzaamheden in de voedingsmiddelenindustrie maar ook in de verpakkingsindustrie. Daarnaast worden ook constructiewerkzaamheden gedaan in de vorm van het opbouwen van balustrades, trappen, hekwerken en machineframes. Het bedrijf heeft zowel middelgrote series als kleine series. Daarnaast doet het bedrijf ook veel enkelstuks werk. Er is veel afwisseling in de werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Als TIG lasser kun je een salaris verdienen van rond de 2750 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen waardoor je lasniveau verder omhoog gaat. Daarnaast kun je een contract krijgen voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om vast in dienst te komen met een contract voor onbepaalde tijd.  

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan meteen contact op via de knop vacatures Technicum.