Vacature monteur machines vanaf 18 maart 2023

Ben jij een echte sleutelaar maar heb je nog geen technische opleiding gevolgd? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor leuk bedrijf in de agrarische machinebouw zijn we op zoek naar iemand die mee wil helpen met het opbouwen van machines. Het gaat hierbij om een teamfunctie. Je gaat dus samen met je collega’s aan de slag in de opbouw van de machineframes, het plaatwerk en de draaiende delen zoals lagers en tandwielen. De machines worden gebruikt voor het rooien van aardappelen en het transporteren van andere landbouwproducten. De machines zijn nieuw en net gespoten waardoor het werk schoon en netjes is. Als monteur ben je de laatste schakel in de machinebouw dat zorgt er voor dat je een belangrijke rol hebt. Als jij je werk hebt gedaan gaat de machine richting de klant. Misschien zie jij straks wel de machines die jij hebt gemaakt bij boerderijen staan?

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in sleutelwerkzaamheden is van belang. Je moet weten wat een sleutel 10 of een sleutel 13 is en wanneer je bouten en moeren goed op moment vast hebt gedraaid. Deze ervaring kun je natuurlijk op school hebben geleerd maar ook in werkervaring of in een hobby kun je deze kennis hebben aangeleerd. Het maakt daarom niet uit waar je de kennis hebt opgedaan als je maar een actieve sleutelaar bent die van aanpakken weet. Technisch inzicht en een teamgerichte houding is van belang. Van een team kun je namelijk veel leren en samenwerken zorgt er voor dat alles sneller gaat. Een rijbewijs is gewenst voor deze functie maar niet strikt noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gericht op het produceren van nieuwe agrarische machines. Deze worden voor klanten in Nederland gemaakt maar ook ver daar buiten. De machines zijn van hoge kwaliteit en zijn daarnaast ook supersterk. Ze worden namelijk zwaar belast op het land en ook het transport vereist dat ze veel gewicht moeten kunnen plaatsen. Daarom worden deze machines stevig geconstrueerd en werken de monteurs nauwkeurig samen om er voor te zorgen dat de machine doet wat deze moet doen. De werkzaamheden vinden plaats in een dorp in de buurt van Leeuwarden.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur machinebouw kun je een salaris rond de 2750 euro verdienen bruto per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Je kunt opleidingen en trainingen volgen op kosten van het bedrijf. Daarnaast kun je ook doorgroeien en steeds complexer werk doen waardoor ook je salaris veel hoger kan worden. Verder kun je in het bedrijf naast montage ook laswerk doen of machinebankwerken. Je kunt dus verschillende werkzaamheden doen en jezelf zowel verbreden als specialiseren. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om na verloop van tijd in vast dienstverband te gaan met een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je op de vacaturepagina van Technicum.