Vacature automonteur vanaf 14 juni 2023 omgeving Leeuwarden

Heb je ervaring in de autotechniek en ben je op zoek naar een baan met meer uitdaging? Dan kun je bij een bedrijf aan de slag als monteur bedrijfswagens. Het gaat om nieuwe bedrijfswagens dus niet om bedrijfswagens die gerepareerd moeten worden. In plaats daarvan werk je aan moderne bedrijfswagens waar onder andere communicatie apparatuur en speciale verlichting moet worden aangebracht. De werkzaamheden worden in nieuwe voertuigen gedaan die aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoend. Een gedeelte van het werk zal bestaan uit het plaatsen van een kabelboom die gemaakt is van elektrische bedrading. Deze bedrading wordt naar verschillende contactpunten gebracht in het voertuig. Daarnaast worden ook verlichting en andere componenten aangebracht en tevens netjes afgewerkt.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de voertuigentechniek is gewenst. Als je bijvoorbeeld een opleiding hebt gedaan in de motorvoertuigentechniek en autotechniek dan is deze vacature heel passend voor jou. Echter kun je ook met een opleiding elektrotechniek of elektronica solliciteren op deze functie. Het is dan wel van belang dat je graag met auto’s wil werken. Het werk gebeurd overigens in kleine teams. Dat zorgt er voor dat je ook in teamverband moet kunnen werken. Ben jij bijvoorbeeld iemand die graag samen gaat werken met andere mensen om een prachtig totaalproduct te leveren waar je samen trots op bent? Als dat je mentaliteit is dan zit je goed in deze functie en vacature.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze functie open staat is actief in de autotechniek of beter gezegd in de bedrijfswagentechniek. Voor verschillende opdrachtgevers worden bedrijfswagens met moderne techniek uitgerust. De werkzaamheden bestaan uit elektrotechnisch werk, interieurbouw, spuitwerkzaamheden, bestickering, plaatsen van datakabels en communicatie apparatuur. Het werk wordt in teams gedaan. De meeste monteurs kunnen meerdere werkzaamheden uitvoeren en zijn daardoor allround inzetbaar. Dat is goed voor de monteurs maar natuurlijk ook voor het bedrijf. Het bedrijf kan door de vaardige monteurs heel flexibel inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden maar kan ook goed worden bereikt vanuit Harlingen, Franeker, Sneek en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van een monteur is afhankelijk van de werkervaring maar ligt rond de 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit salaris stijgt als je meer ervaring hebt. Verder kun je speciale opleidingen volgen binnen de autotechniek. Deze opleidingen worden voor je betaald en kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op elektrotechniek of elektronica. Met deze opleidingen kun je jezelf verder ontwikkelen doormiddel van het leren op de werkvloer doordat je met verschillende collega’s werkt op verschillende afdelingen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Dit contract zal worden omgezet in een vast dienstverband bij goed functioneren. Verder krijg je nog reiskostenvergoeding.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk dan kom je in contact met Technicum.