Vacature leerling carrosseriebouwer omgeving Leeuwarden vanaf 29 januari 2023

Heb jij ervaring in de autotechniek of bedrijfswagentechniek en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is een functie in de carrosseriebouw zeker interessant voor jou. Bij dit bedrijf worden allemaal klantspecifieke aanpassingen gedaan aan de carrosserieën van vrachtwagens. Hierbij kun je denken aan het verlengen en verbreden van trailers maar ook aan het plaatsen van hydraulische systemen waaronder hydraulische kranen. Als leerling carrosseriebouwer krijg je de mogelijkheid om het vak carrosseriebouwer te leren. Je werkt in een team van ervaren monteurs die jou het vak leren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen waardoor je ook op het gebied van theorie de nodige kennis meekrijgt.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de autotechniek of bedrijfswagentechniek is een belangrijk voordeel in deze functie. Mocht je deze ervaring niet hebben op het gebied van werk maar wel in je hobby dan is dat ook een belangrijke basis. Het bedrijf zoekt vooral mensen die handig zijn en weten hoe ze aan auto’s en andere voertuigen kunnen sleutelen. De sleutelvaardigheid is een belangrijke basis om het werk van een carrosseriebouwer te leren. Wat kennis van hydrauliek is daarbij handig evenals een beetje kennis va n mig/mag lassen. Hoe meer werkzaamheden je kunt uitvoeren hoe breder je inzet kan zijn op de werkvloer. Heb je een rijbewijs? Dan kun je eventueel ook in de toekomst meedraaien met het serviceteam.  

Over het bedrijf

Het bedrijf is gericht op het aanpassen van bestaande vrachtwagens en andere voertuigen. Deze worden allemaal in verschillende loodsen aangepast. Zo is er een loods in de lastechniek maar ook een loods voor afmontage en afbouw. Door de omvang van het bedrijf kunnen verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd en zijn er verschillende specialisten werkzaam. Hierbij kun je denken aan lassers, samenstellers, hydrauliekmonteurs, carrosseriebouwers en kantoormedewerkers in de vorm van werkvoorbereiders en tekenaars. Dit bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden maar levert haar producten en diensten over heel Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Als leerling carrosseriebouwer krijg je de unieke kans om een mooie functie aan te leren in de bouw en aanpassing van vrachtwagens en trailers. Je bent aan het werk in een dynamisch bedrijf met volop leermogelijkheden. Deze mogelijkheden krijg je via werken en leren op de werkplek maar je kunt ook aanvullende opleidingen en trainingen volgen die voor je betaald worden. Hoe meer werkervaring je krijgt hoe breder je kunt worden ingezet. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te specialiseren. Je ontvang een bepaaldetijdscontract met de mogelijkheid om in vast dienstverband te komen. Als je reiskosten maakt om naar je werk te komen dan krijg je daarvoor een reiskostenvergoeding.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren op deze functie. Je kunt reageren via de knop vacatures in de menubalk.