Vacature constructiebankwerker lasser omgeving Leeuwarden vanaf 13 april 2023

Kan jij MIG/MAG lassen en heb je ervaring met het bedienen van verschillende machines in de metaaltechniek? Dan is de functie constructiebankwerker lasser geschikt voor jou. Voor een leuk bedrijf in de metaaltechniek zijn wij op zoek naar constructiebankwerker / lassers die graag verder willen in de metaaltechniek. We zoeken mensen die van afwisseling houden en graag in een team willen werken. Bij het bedrijf worden diverse constructies en machines gemaakt die voor verschillende klanten worden ontworpen en geproduceerd. Het gaat hierbij om machines voor productiebedrijven maar ook leidingwerk en staalconstructies en andere objecten. Deze worden allemaal klantspecifiek gemaakt waardoor er ruimte is voor veel maatwerk. Dit maatwerk zorgt voor veel afwisseling en uitdaging. Ga je deze uitdaging aan lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in constructiebankwerken en lassen. Als je op dit gebied 2 jaar ervaring hebt kun je al solliciteren op de functie. Het bedrijf vind het belangrijk dat je op MIG/Mag niveau 2 kunt lassen en ook redelijk goed technische tekeningen kunt lezen. Mocht je ervaring hebben in TIG lassen dan is dat ook mooi meegenomen. Het bedrijf werkt in teamverband. Dat zorgt er voor dat het belangrijk is dat je goed kunt samenwerken en kunt communiceren. Samen bouw je machines en constructies op. Natuurlijk ben je flexibel ingesteld en ben je bereid om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Niet alleen lassen maar ook samenstellen behoren tot de werkzaamheden. Daarnaast kun je ook ingezet worden in montage en machinebouw.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de functie constructiebankwerker open staat is een metaalbedrijf in de buurt van Leeuwarden. In een dorp boven Leeuwarden kun je met 15 collega’s aan de slag met het maken van prachtige producten zoals machines voor de zuivelindustrie en andere productiebedrijven. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het maken van voorraden met betrekking tot plaatbewerking. Daarvoor heeft het bedrijf vele prachtige machines aangeschaft. Als je wilt kun je deze machines ook leren te bedienen. Het bedrijf vind het namelijk prettig als werknemers allround kunnen worden ingezet. Hoe breder je kunt worden ingezet hoe meer uitdaging en afwisseling je krijgt. Daarnaast is het ook zo dat een bedrijf met allround medewerkers ook wisselende opdrachten van klanten kan aannemen.

Arbeidsvoorwaarden

Als constructiebankwerker kun je een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Dan kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kun je ook opleidingen en trainingen volgen waardoor je nog breder ingezet kunt worden. Je kunt opleidingen volgen voor het bedienen van machines maar ook opleidingen voor bepaalde lastechnieken. Hierbij kun je denken aan TIG en MIG/MAG lasdiploma’s. Bovendien kun je een contract voor bepaalde tijd krijgen met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk via de knop vacatures Technicum in de menubalk.