Vacature orderpicker omgeving Leeuwarden vanaf 6 april 2023

Heb je ervaring als orderpicker en wil je graag bij een mooi technisch bedrijf werken? Dan is deze functie interessant voor jou. Voor een groot metaalbedrijf in de omgeving van Leeuwarden zoeken wij iemand die ordes wil verzamelen en binnengekomen orders wil verzamelen en inboeken. Daarnaast maak je ook orders klaar voor het transport. Dit alles doe je in een team van 5 collega’s in een groot metaalbedrijf. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen waaronder een plaatwerkerij, verspaning en lasafdeling. Er komen verschillende metalen platen, buizen, profielen en onderdelen binnen. Het is belangrijk dat je goed overzicht kunt houden en kunt samenwerken. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheden om door te groeien en steeds meer verantwoordelijkheid te dragen binnen de logistieke afdeling.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in het verzamelen van orders. Ook als je gewerkt hebt als heftruckchauffeur of magazijnmedewerker ben je geschikt voor deze functie. Je bent gemotiveerd en hebt verstand van logistieke processen. Daarnaast heb je een heftruckcertificaat of ben je bereid deze op kosten van het bedrijf te behalen op korte termijn. Je hebt interesse in de metaaltechniek en dan met name in de metaaltechniek. Je hebt een flexibele houding en wil graag in dagdienst werken. Als je af en toe een drukke periode hebt binnen het bedrijf kan overwerken of ploegendienst aan de orde komen. Dit is echter van korte duur. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden. Een rijbewijs en eigen auto zijn wel handig maar geen harde eis.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat heeft meer dan 50 werknemers in dienst op verschillende afdelingen. Het bedrijf werkt als toeleverancier voor verschillende machinebouwers en constructiebedrijven. Binnen het bedrijf worden onderdelen gemaakt van plaatwerk maar het bedrijf kan ook verspanen en complete machines maken voor de transportsector. Daarom werken er veel werknemers in diverse functies. Dat zorgt er voor dat je binnen het bedrijf ook doorgroeimogelijkheden hebt. Je kunt op de logistieke afdeling blijven werken maar je kunt ook doorgroeien naar een technische functie. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor loopbaanontwikkeling. Het bedrijf is overigens gevestigd in de buurt van Leeuwarden.

Arbeidsvoorwaarden

Als orderpicker kun je een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je valt onder de grootmetaal cao en dat is een gunstige cao omdat dit een cao is voor grotere metaalbedrijven. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast dienstverband aan te gaan. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer verantwoordelijkheden je kunt krijgen. Binnen dit bedrijven kun je jouw hele loopbaan doorgroeimogelijkheden verwachten. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Verder kun je opleidingen en trainingen volgen op kosten van het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk via de knop vacatures Technicum in de menubalk.