Vacature apparatenbouwer lasser vanaf 6 september 2023

Ben jij een TIG/ MIG lasser met ervaring in RVS en zou je jezelf graag verder willen ontwikkelen? Dan is de vacature apparatenbouwer lasser heel geschikt voor jou. Het gaat hierbij om het lassen van RVS frames, vaten, leidingen en andere constructiedelen. De laswerkzaamheden worden grotendeels gecertificeerd gedaan waardoor je ook de mogelijkheid hebt om lascertificaten te behalen en dat staat weer heel mooi op je cv. De werkzaamheden zijn heel afwisselend naast lassen ben je ook bezig met montage, slijpen, polijsten, samenstellen, boren en zelfs kanten en zetten. Kortom van plaatbewerking tot en met lassen. Natuurlijk hoef je niet op alle gebieden evenveel ervaring te hebben maar als je wat basiservaring in lastechniek en metaalbewerking meeneemt is dat voldoende. Je bent ook van harte uitgenodigd om te solliciteren als je heel veel ervaring hebt in de lastechniek.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in metaalbewerking is belangrijk maar je kunt op elk ervaringsniveau instromen. Ook iemand die eigenlijk nog geen opleidingen heeft gedaan in de metaaltechniek maar wel vaak op het werk of privé aan het lassen is geweest kan reageren. Doormiddel van opleiding en training kan je verder op niveau worden gebracht. De werkzaamheden zijn heel afwisselend. Dat zorgt er voor dat je altijd moet kunnen schakelen. Daar moet je wel van houden. Als je niet van eentonig werk houdt en graag elke dag wat anders wilt doen in de metaaltechniek dan zit je hier zeker op je plek.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als apparatenbouwer is gevestigd in het oosten van Friesland in de buurt van Drachten en Burgum. Er worden verschillende hoogwaardige RVS producten gemaakt voor de chemische sector en de voedingsmiddelen branche. Daarvoor zijn specifieke certificaten nodig die lassers kunnen behalen bij het bedrijf. Verder heeft het bedrijf speciale machines voor het kanten, zetten en walsen van grote stukken staal. Het machinepark bevat uiteraard ook boorinstallaties en zaagmachines. Het mooie van dit bedrijf is dat alle werknemers meerdere werkzaamheden uitvoeren. Er is dus geen sprake van eentonigheid. Bovendien kun je zo volledig je eigen projecten maken.

Arbeidsvoorwaarden

Als apparatenbouwer kun je een salaris verdienen tussen de 2500 euro en 3300 euro per maand bij een fulltime dienstverband. Je kunt op elk ervaringsniveau instromen en jezelf tijdens je functie zowel verbreden als verdiepen. De werkzaamheden vereisen soms specifieke opleidingen en trainingen. Deze kun je allemaal behalen via het bedrijf en worden bovendien voor je betaald. Verder krijg je werkkleding en werkschoenen ter beschikking. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om vast in dienst te treden bij het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.