Vacature’RVS slijper polijster vanaf 6 september 2023

Ga jij voor een optimaal resultaat en ben jij een slijper polijster die pietje precies is? Dan is deze vacature een prachtige kans voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in rvs railingwerk en jachtbeslag zijn wij op zoek naar iemand die RVS kan slijpen en polijsten. Hierbij maak je gebruik van een slijptol een laagkorrelige schuurband en verschillende andere machines. De functie slijper/ polijster is in feite de kroon op het werk. In deze functie ben jij de persoon die er voor zorgt dat elk jacht de perfecte afwerking krijgt. Je haalt eerst de oneffenheden weg en ook de lasnaden van het rvs railingwerk loop je na. Daarna zorg je er voor dat alles wordt gepolijst tot het gewenste niveau. Dat kan ook betekenen dat het RVS als een spiegel weerkaatst. Het werk als slijper polijster is zichtwerk en dat maakt deze functie tot een prachtige uitdaging.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is belangrijk dat je interesse hebt in het slijpen en polijsten van rvs. Dit is namelijk een bijzonder vakgebied dat je vooral in de praktijk leert. Als je al 1 of 2 jaar ervaring hebt op dit gebied dan is dat heel mooi meegenomen. Maar ook als geen ervaring hebt ben van harte welkom. Verder is het belangrijk dat je een goed technisch inzicht hebt en een groot gevoel hebt voor kwaliteit en nauwkeurigheid.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je als slijper polijster aan de slag kunt is gevestigd in de omgeving van Sneek en is gespecialiseerd in het op maat te maken van RVS jachtbeslag zoals railingen, kikkers, bolders, trappen en design objecten. Deze speciale onderdelen van jachten worden maatwerk geproduceerd in een mooie werkplaats. De werkzaamheden worden van tekening gerealiseerd waarbij in de uitvoering verschillende bewerkingstechnieken worden toegepast van buigen, lassen, monteren tot en met slijpen en polijsten. Zoals je ziet behoort het slijpen en polijsten tot de laatste werkzaamheden in het productieproces oftewel de finishing touch.

Arbeidsvoorwaarden

Als slijper polijster kun je afhankelijk van je ervaring beginnen met een salaris van 2350 en doorgroeien naar een salaris tot ongeveer 3000 euro bij een fulltime dienstverband. Je kunt opleidingen en trainingen volgen op kosten van het bedrijf. Deze krijg je doorbetaald. Verder krijg je een reiskostenvergoeding als je met je eigen vervoer rijd. Bovendien krijg je werkkleding ter beschikking en werkschoenen zodat je altijd veilig je werk kunt uitvoeren. Je start met een contract voor 40 uur via Technicum en kunt na verloop van tijd in aanmerking komen voor een vast contract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.