Vacature allround lasser vanaf 18 juli 2022

Ben jij een lasser die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Bij Technicum Leeuwarden ben jij namelijk aan het juiste adres voor de volgende stap in jouw carrière. In verband met de vele nauwe contacten die wij hebben met ontzettend veel verschillende bedrijven hebben wij altijd de perfecte functie in en rond Friesland die goed bij jou past. Dit geldt voor alle las disciplines zoals MIG – MAG, TIG lassen en BMBE lassen. Je kunt hierbij denken aan lassen en samenstellen vanaf een tekening. Je maakt werkstukken op basis van verschillende lasposities zoals lassen onder de hand, hoeklassen, lassen uit de zij en stapelen. Wij zoeken de opdracht die past bij jouw wensen en vaardigheden. Je kunt hierbij denken aan seriematig laswerk om ervaring op te bouwen, maar ook aan klantspecifiek laswerk voor de meer ervaren lassers. Daarnaast kijken we niet alleen naar het lasproces zelf, maar ook of het bedrijf past bij jouw wensen. We kunnen veel informatie geven over de producten die zij maken maar ook aan de ligging van het bedrijf. Kortom; druk op de solliciteer knop of kom langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Wie ben je?

Of je nu veel ervaring hebt of weinig, voor elke lasser is er een geschikte opdracht. Het zou mooi zijn wanneer je ervaring hebt opgedaan binnen de werktuigbouwkunde maar dit is niet verplicht. Wel is het belangrijk dat je in het bezit bent van een lasdiploma MIG/MAG niveau 2 of 3 en dat je vanaf een tekening een constructie kunt opbouwen doormiddel van hechtlassen. Ook kun jij die producten vervolgens zelf af lassen wat er voor zorgt dat je verantwoordelijk bent voor het gehele eindproduct. Heb je wel affiniteit of ervaring met lassen, maar nog geen lasdiploma? Dan is het mogelijk om via Technicum een BBL lasopleiding te volgen. Je gaat dan bijvoorbeeld 4 dagen in de week aan het werk en 1 dag naar school. Zo behoud je inkomsten en betalen wij ook nog eens jouw opleiding, Win-Win dus!

Over het bedrijf

Technicum Leeuwarden heeft nauwe contacten met een breed spectrum van bedrijven gevestigd door heel Friesland. De bedrijven zijn gevestigd zoals (grote) steden als Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Harlingen, Franeker, Sneek en Dokkum maar ook aan dorpen als Berlikum en Surhuisterveen. Technicum heeft overal klanten en is vertegenwoordigd door heel Friesland. Daarnaast zijn wij actief bij ontzettend veel verschillende bedrijven. Hierbij kun je denken aan staalconstructies en carrosseriebouw, maar ook aan bedrijven die actief zijn in de industriële luchtzuivering of voorzetapparatuur voor heftrucks. Oftewel, altijd een leuk bedrijf in de buurt!

Wat bieden wij jou?

Door onze jarenlange samenwerking met diverse opdrachtgevers vinden wij altijd een passende las opdracht met in eerste instantie een tijdelijk dienstverband via Technicum. Wanneer dit aan beide kanten bevalt is er de mogelijkheid te worden overgenomen door de opdrachtgever met de kans op een vaste baan. Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.200,- en € 3.500,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.