Vacature aankomend kanter zetter noord Friesland vanaf 2 juni 2021

Voor deze vacature heb je niet veel ervaring nodig in de metaaltechniek maar wel de juiste mentaliteit en een passie voor techniek. Ben jij iemand die een beetje kennis en ervaring hebt opgedaan in de metaaltechniek maar heb je hier nog niet je beroep van kunnen maken? Dan is dit je kans. Voor een toonaangevend bedrijf in het noorden van Friesland zijn wij op zoek naar aankomende kanters en zetters. Wat doe je als kanter of zetter? In deze functie bedien je een computergestuurde machine en vouw je platen in de gewenste vorm door de juiste zetvolgordes te hanteren. Zo maak je behuizingen van machines maar ook constructies en andere werkstukken. Je vormt een belangrijk onderdeel van het productieproces en werkt met computers en metaal. Een ideale functie voor iemand die graag met computers wil werken en tegelijkertijd ook iets tastbaars wil produceren.

Welke ervaring heb je nodig?

Als aankomend zetter heb je vooral een goede mentaliteit nodig. Natuurlijk moet je ook wel een beetje weten van metaaltechniek en goed met computerprogramma’s overweg kunnen. Als je daar echter wat basiskennis van hebt is dat voldoende voor deze functie. Verder is het belangrijk dat je op mbo niveau 2 of hoger kunt functioneren. Dit is van belang voor het aanleren van het kantprogramma en eventuele opleidingen en cursussen. Verder is het belangrijk dat je leergierig bent en bereid bent om een nieuw vak te leren. In verband met de locatie is het mooi als je met eigen vervoer naar het bedrijf in Noord Friesland kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een groot metaalproductiebedrijf dat halffabricaten maakt voor verschillende andere bedrijven in de techniek. Het bedrijf heeft ongeveer 150 werknemers in dienst en is goed te bereiken vanuit Dokkum, Leeuwarden, Franeker en Drachten. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor de ontwikkeling van vakkrachten en het doorzetten van specialisaties. Daardoor wordt het bedrijf en het personeel dat er werkt steeds professioneler. Als personeelslid kun je meegroeien in het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Als aankomend kanter zetter wordt je ingeschaald in het loonhuis van het bedrijf dat onder de grootmetaal valt. Na een inwerkperiode wordt gekeken hoe zelfstandig je aan de slag kunt en kun je ook meer salaris verdienen. Je krijgt een reiskostenvergoeding op basis van woon-werkverkeer tegen 0,19 euro per gereden kilometer. Daarnaast krijg je binnen het bedrijf de mogelijkheid om kosteloos erkende opleidingen te volgen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar naar het succesvol afronden van je

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk. Dan tref je meteen een overzicht van alle vacatures in heel Nederland. Zo is er altijd een vacature in de techniek bij jou in de buurt.