Vacature kanter zetter Friesland vanaf 13 april 2021

\Ben jij een ervaren plaatbewerker en kun je goed overweg met een kantbank of zetbank dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een paar werkgevers in het noorden van Friesland zijn we op zoek naar ervaren en minder ervaren kanters en zetters. Plaatbewerkers die kunnen programmeren of dit vak graag willen leren. Ervaring met het kanten en zetten is voor deze functie vereist maar je hebt de mogelijkheid om je in dit vakgebied verder te ontwikkelen tot volwaardig vakman of vakvrouw op dit gebied.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is belangrijk dat je weet hoe kanten en zetten in zijn werk gaat. Je kunt tekeningen lezen en op basis van tekeningen zettingen doen achter een zetbank. Een technische opleiding op mbo niveau 2 of hoger is gewenst. Een flexibele instelling wordt door deze organisatie op prijs gesteld omdat je dan op verschillende plekken aan de slag kunt in de metaalbewerking.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote metaalbewerker die gevestigd is in het noorden van Friesland. Er zijn verschillende afdelingen en functies binnen het bedrijf aanwezig. Daarom zijn er volop mogelijkheden om door te groeien of om andere functies uit te voeren. Binnen deze organisatie is enorm veel specialisme aanwezig. Dat is prettig omdat men gezamenlijk werkt aan topproducten voor tevreden klanten door heel Nederland maar ook over de gehele wereld.

Arbeidsvoorwaarden

Als fulltime kanter en zetter kun je een salaris verdienen rond de 2800 euro bruto per maand. Als je iets minder ervaring hebt en nog ingewerkt moet worden verdien je wat minder. Het is ook mogelijk om via een BBL traject kanter / zetter te worden. De doelstelling is dat je uiteindelijk een ervaren kanter en zetter wordt binnen dit toonaangevende bedrijf. Heb je daarvoor extra opleidingen en trainingen nodig? Dat is geen probleem. Extra opleidingen en trainingen worden kosteloos verstrekt door de organisatie. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en ook doorgroeien. Werken wordt nooit saai en eentonig maar blijft dynamisch en interessant in deze organisatie. In eerste instantie ga je aan de slag op basis van een contract voor bepaalde tijd maar het is uiteindelijk de bedoeling dat je een contract voor onbepaalde tijd krijgt oftewel een vast contract.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan direct via de vacatureknop in de menubalk. Ben je op zoek naar een BBL traject reageer dan met de BBL knop die naast de vacatureknop in de menubalk staat.