Technicum uitzendbureau zoekt collega’s vanaf vijf maart 2022

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar collega’s door heel Nederland. Van noord naar zuid heeft Technicum extra versterking nodig, want Technicum heeft het druk. Door de enorme vraag naar technisch personeel is Technicum op zoek naar meer consultants. Technische consultants zoeken naar vakkrachten op jobboards, sociale media en in persoonlijke netwerken. Zowel instromers als ervaren krachten kunnen door Technicum aan een baan geholpen worden. Daar gaat natuurlijk een selectieprocedure aan vooraf en juist op dat gebied is extra ondersteuning nodig. Het maken van een match tussen vraag en aanbod op een technische arbeidsmarkt die onder druk staat is waar vakmanschap.

Technicum kan dit vakmanschap overbrengen op consultants door trainingen op het gebied van werven en selecteren maar ook op het gebied van techniek. Zo worden de consultants binnen de techniek opgeleid tot ervaren specialisten in de technische arbeidsbemiddeling. Technicum ontwikkelt haar interne personeel doormiddel van digitale trainingen maar ook doormiddel van trainingen op het hoofdkantoor. Samen met andere collega’s leren de nieuwe consultants om hun vak zo goed mogelijk uit te voeren.

Ben je benieuwd of er een mooie baan als consultant bij Technicum voor jou beschikbaar is? Of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Je kunt ook een bericht insturen via het contactformulier. Bij Technicum is veel mogelijk, want bij dit technische uitzendbureau wordt gedacht in mogelijkheden.