Technicum Leeuwarden zoekt meewerkende vestigingsmanager vanaf 6 februari 2022

Technicum zoekt voor haar vestiging in Leeuwarden een manager die als een aanvoerder het team van vier consultants gaat aansturen. Een mooie rol voor een ervaren consultant, intercedent of iemand die elders en rol als vestigingsmanager heeft vervuld maar meer op zoek is naar een teamgevoel. En een teamgevoel is bij Technicum aanwezig! Dat blijkt onder andere uit de doelstellingen die teamgeboden zijn en ook uit de manier waarop collega’s binnen Technicum samenwerken. Een manager werkt bij Technicum gewoon mee in de bemiddeling van technisch personeel in de installatietechniek, elektrotechniek en de werktuigbouwkunde. Boeiende technische sectoren die voortdurend in beweging zijn en bovendien een doorslaggevende rol spelen in de verduurzaming van Nederland.

Leidinggeven als een coach

Als vestigingsmanager van Technicum geef je in Leeuwarden leiding aan een team van vier consultants. Twee consultants voor de werktuigbouwkunde/ metaaltechniek en twee consultants voor de installatietechniek/ elektrotechniek. Je bent eerste aanspreekpunt voor de regiomanager en houdt de resultaten van de vestiging bij. Als een coach begeleid je de consultants van je team om hun beste uit hunzelf en uit het team te halen. Dat zorgt er voor dat je in een hele dynamische rol zit met aandacht voor de mens maar ook voor de cijfers. Je bent een voortrekker maar houdt je collega’s ook goed in het oog. Als iemand niet mee kan komen zorg je er voor dat er gezamenlijk wordt gekeken hoe de collega in zijn of haar kracht kan worden gezet. Zo heeft iedereen binnen het team de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen en daarmee de doelstellingen van de vestiging te verwezenlijken.

Kiezen voor Technicum

Ben jij een persoon met leidinggevende vaardigheden? Heb jij aandacht voor de mens maar verlies je de omzet en marge niet uit het oog? Heb je al een tijdje meegedraaid in de wereld van flexibele arbeid en ben je toe aan iets nieuws? Dan is deze rol van vestigingsmanager geschikt voor jou. Wil je meer weten? Bel dan met de vestiging in Leeuwarden nummer 058 2945090 en vraag naar Pieter Geertsma. Ben je benieuwd welk werkaanbod Technicum heeft? Klik dan op de knop vacatures Technicum voor een totaaloverzicht aan technische en administratieve vacatures van Technicum door heel Nederland. Doormiddel van de knop BBL Technicum zie je wat Technicum doet aan het ontwikkelen en begeleiden van nieuwe instromers in de techniek via de beroepsbegeleidende leerweg. Technicum heeft aandacht voor de ontwikkeling van technisch personeel maar ook voor personeel in de organisatie zelf. Werken bij Technicum is een mooie stap in een loopbaan waarin je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de technische arbeidsmarkt.