Vacature vestigingsmanager Leeuwarden Technicum uitzendbureau vanaf 20 januari 2022

Technicum uitzendbureau is voor haar vestiging in Leeuwarden op zoek naar een vestigingsmanager. Iemand die al een aantal jaar ervaring heeft opgebouwd in de uitzendbranche en toe is naar een nieuwe stap. De vestiging van Technicum in Leeuwarden vormt 1 van de 20 vestigingen die Technicum landelijk heeft inclusief een hoofdkantoor. Technicum is steeds verder aan het groeien en ook de vestiging van Technicum is ook aan het uitbouwen. Er werken momenteel 4 consultants en 1 vestigingsmanager die doorgegroeid is naar de positie van regiomanager. Daarom komt er een positie voor een vestigingsmanager vrij.

Team Leeuwarden

Technicum heeft een enthousiast team in Leeuwarden dat gericht is op zowel de elektrotechniek, installatietechniek en de werktuigbouwkunde (metaaltechniek). Allemaal interessante sectoren die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: er is een groot tekort aan technisch specialisten! Juist deze uitdaging wordt door Technicum met beide handen aangegrepen. Voor klanten wordt geschikt personeel gezocht en opgeleid. Ben jij op zoek naar een functie waarin je als leidinggevende consultants begeleid in het vinden van oplossingen voor de arbeidsmarkt.

Interesse?

Wil je meer weten over de vacature vestigingsmanager Technicum Leeuwarden? Stuur dan een bericht via het contactformulier via de website.