Vacature vestigingsmanager Technicum Leeuwarden vanaf 1 februari 2022

Ben jij een echte aanvoerder in een team en heb je ervaring in de uitzendbranche of detacheringsbranche dan is dit een uitdaging die bij je past. Technicum Leeuwarden is namelijk op zoek naar jou! Een aanpakker die tijdens de hectiek van de dag overzicht kan bewaren in de bedrijfsprocessen en ook kan meedraaien in het bemiddelen van technisch personeel bij verschillende opdrachtgevers.

Op de vestiging Leeuwarden geef je leiding aan 4 consultants die flexibele arbeidskrachten bemiddelen in de installatietechniek, elektrotechniek en de werktuigbouwkunde. Dit zijn de drie pijlers waarop Technicum Leeuwarden staat. Deze vestiging draait uitstekend en groeit wekelijks in uitzenduren. Als vestigingsmanager ben je zorgdrager voor uitstekend werkgeverschap richting de vakmensen en ben je ook sparringpartner voor je relaties. Je hebt een commerciële instelling om resultaten te behalen maar bent ook mensgericht zodat je weet hoe je elk teamlid in zijn of haar kracht kunt zetten.

Technicum werk namelijk met teamdoelstelling waaraan elk individueel teamlid een bijdrage aan levert. Daarnaast werk je ook samen met andere collega’s en vestigingsmanagers van andere regio’s zodat Technicum heel Nederland zo goed mogelijk kan bedienen van flexibel technisch personeel. Je bent als vestigingsmanager dagelijks actief in de sales maar ook in de coaching van je team.  Je stuurt aan op de vestiging KPI’s en bent proactief met verbeter voorstellen en zorgt er voor dat de kwaliteit geleverd wordt waar Technicum garant voor staat.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in de uitzendbranche of detacheringsbranche. Dit kan ook ervaring zijn bij een headhuntersbureau zolang je maar weet wat er allemaal komt kijken bij het bemiddelen van personeel op de arbeidsmarkt. HBO werk en denkniveau is noodzakelijk om de complexere taken en adviezen van je functie uit te oefenen. Heb je geen afgeronde HBO opleiding maar beschik je wel over leidinggevende ervaring in de hiervoor genoemde branche dan is dat uiteraard ook goed. Daarnaast is een rijbewijs B belangrijk omdat je regelmatig bedrijven en andere vestigingen gaat bezoeken om het netwerk te vergroten en te verstevigen. Voorkeur is iemand die woonachtig in omgeving Leeuwarden, Drachten, Heerenveen met max 1 uur reistijd.

Over het bedrijf

Technicum is onderdeel van RGF Staffing The Netherlands en is daarmee onderdeel van de grootste bemiddelaar van personeel op de arbeidsmarkt in de wereld! Daardoor kun je misschien het gevoel krijgen dat deze organisatie heel massaal en onpersoonlijk is, maar het tegendeel is waar. Technicum is een van de merken die onder RGF valt en heeft ongeveer 20 vestigingen door heel Nederland. Elke vestiging heeft ongeveer 2 of drie consultants en 1 vestigingsmanager. Daarbij is Technicum Leeuwarden met vier consultants verhoudingsgewijs een grote vestiging. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer en is iedereen gewoon casual gekleed. Als er bouwplaatsen worden bezocht dragen collega’s een spijkerbroek met uiteraard veiligheidsschoenen en een bouwhelm.

Technicum is de arbeidsmarktspecialist voor technisch specialisten op mbo-niveau en Hbo-niveau in Nederland. Er worden bedrijven en werkzoekenden bemiddeld binnen de installatietechniek, elektrotechniek bouw, mobiliteit, procestechniek en telecom & energie. Al ruim 30 jaar is Technicum actief in dit marktsegment en haar hele bedrijfsvoering is hier op ingericht. Zo is er niet alleen sprake van een groot netwerk aan technisch personeel en een groot netwerk van klanten in de techniek maar ook veel expertise op het gebied van veiligheid, gereedschap en opleidingen. Technicum biedt namelijk aan haar interne en externe personeelsleden opleidingen en trainingen aan zodat deze zichzelf verder kunnen ontwikkelen. De techniek is namelijk voortdurend in beweging en de arbeidsmarkt nodig. Daarom is het belangrijk dat er een goed en degelijk opleidingsprogramma beschikbaar en dat heeft Technicum ook in huis.

Arbeidsvoorwaarden

Als vestigingsmanager geef je leiding aan een topteam waar samenwerken bovenaan staat en waar jij een groot aandeel in hebt. Je werkt op een vestiging met veel groeimogelijkheden en krijgt een marktconform salaris. Verder krijg je een persoonlijk budget van 6%. Daarmee kun je zelf per maand bepalen waar je dit geld aan gaat besteden. Hierbij kun je denken aan extra vrije dagen of juist wat extra inkomen. Bovendien krijg je acht procent vakantiegeld en 20 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Tot slot krijgt een vestigingsmanager auto, telefoon en een laptop ter beschikking van de zaak.