Technicum Werktuigbouwkunde Friesland zoekt een vestigingsmanager vanaf 20 mei 2023

Technicum Friesland is op zoek naar een vestigingsmanager. Een leuke functie voor iemand die al wat ervaring heeft opgedaan in de uitzendbranche of in een commercieel technische functie. Ben jij iemand met deze ervaring en heb jij oog voor je collega’s als individu, het team, de specialisten en klanten? Kun je hierin de verbindende schakel zijn zonder het gezamenlijke doel uit het oog te verliezen? Dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Technicum Sneek of Leeuwarden.

Afwisselende functie

De functie vestigingsmanager is afwisselend. Een dag als vestigingsmanager is namelijk nooit hetzelfde. De ene dag ben je op kantoor en voer je een dagstart met het team. Je zorgt voor structuur, regelmaat, rust en faciliteert waar nodig is je collega’s. Dat kan zijn met de administratie, met intakegesprekken of onderhandelingen met klanten. Je bent flexibel, hebt een sterke eigen visie en werkt op basis van vertrouwen en inzicht.

Op andere dagen ben je bijvoorbeeld actief met de klanten van je vestiging en prospects (potentiële klanten). Je verzorgt bijvoorbeeld een presentatie en maakt samenwerkingsafspraken voor de vestiging. Je hebt hierin een voorbeeldrol voor je collega’s. Je bent gericht op samenwerken op de lange termijn zowel intern als extern en sales is een groot onderdeel van je werkzaamheden. Je beschikt over het vermogen om verder te kijken dan je eigen (vestigingen) belang en ziet kansen.

Het team waar een vestigingsmanager voor gezocht wordt is gedreven, heeft een gezamenlijk doel, is verantwoordelijk en zoekt een manager die faciliteert, meedenkt, uitdaagt en hen verder helpt in de persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling. Als persoon stel jij je open op en ben je bereid ook jezelf continu te blijven ontwikkelen zodat jullie als team samengroeien. Naast de samenwerking met je team spar je met collega- managers en rapporteer je aan de operationeel manager welke ook jou faciliteert in je ontwikkeling en rol als manager.

Solliciteren naar de functie vestigingsmanager Technicum

Heb je interesse gekregen in deze functie? Reageer dan via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Of neem contact op met Technicum Leeuwarden: 058 2945090