Technicum zoekt interne collega’s vanaf 11 februari 2022

Het Technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar collega’s voor verschillende vestigingen in Nederland. Zo is deze uitzendorganisatie in het noorden van Nederland op zoek naar meerdere consultants en een vestigingsmanager. Je kunt al raden waarom Technicum zoveel extra personeel nodig heeft. Technicum heeft het namelijk druk. De technische arbeidsmarkt is de afgelopen maanden enorm druk geworden en daarom heeft de technische uitzendbranche meer werk te verzetten. Technicum is al tientallen jaren een begrip in de technische arbeidsbemiddeling. Geen wonder dat deze uitzendorganisatie vooraan staat als het gaat om het bieden van arbeidsplaatsen voor intern personeel.

Vacatures binnen Technicum

Technicum kan consultants inzetten in onder andere Meppel, Leeuwarden en Groningen. Heb jij ervaring opgedaan in de uitzendbranche of heb je net een HBO opleiding in een commerciële richting of HRM richting afgerond? Dan is Technicum op zoek naar jou. Technicum is creatief en ziet mogelijkheden waar andere bedrijven deze niet zien. Daarom kun je ook bij Technicum solliciteren als je niet aan alle functie-eisen voldoet. Ook met een MBO opleiding kun je dus kans maken op een leuke baan binnen deze organisatie. Heb je ervaring in de techniek en ben je op zoek naar een kantoorfunctie? Ook dan is het wellicht mogelijk om technisch personeel te bemiddelen bij Technicum.

Interessante stap voor je toekomst

Heb je naar het leze van bovenstaande tekst interesse gekregen om bij Technicum aan de slag te gaan of ben je benieuwd naar meer informatie. Via de knoppen Vacatures Technicum en de knop BBL Technicum kun je meer te weten komen over deze technische uitzendorganisatie. Je kunt ook een bericht sturen via het contactformulier van de website. Dan wordt er spoedig contact met je opgenomen.