Technicum zoekt consultants in Noord Nederland vanaf februari 2022

Het is druk op de arbeidsmarkt, veel bedrijven zoeken personeel en hebben daar hulp bij nodig. Technicum uitzendbureau is expert op het gebied van het vervullen van vacatures voor technische bedrijven in Nederland. Verspreid door heel Nederland heeft Technicum verschillende vestigingen. Op de vestigingen werken consultants dagelijks met elkaar samen om als team zoveel mogelijk werknemers in de techniek te plaatsen. Dat is natuurlijk uitdagend maar je staat er niet alleen voor.

Consultantfunctie bij Technicum

Door de toename in activiteiten is Technicum op zoek naar extra collega’s voor een aantal vestigingen in Nederland. Zo is er ruimte voor een consultant voor Technicum Sneek, Technicum Leeuwarden en ook voor Technicum Groningen. Ook in Meppel is er ruimte voor een extra consultant. Allemaal vacatures voor langere tijd met een mooi inwerktraject. Technicum hecht veel waarde aan teamverbanden en samenwerking. De collega’s van Technicum hebben daarom teamdoelstellingen. Zo kun je als consultant elkaar ondersteunen om het beste uit jezelf te halen maar ook uit je collega’s.

Interesse in een nieuwe baan?

Heb je interesse in een baan bij Technicum? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum of bel eens met de vestiging van Technicum Leeuwarden en vraag naar Pieter Geertsma 058 2945090. Je kunt ook een bericht sturen via het reactieformulier van deze website. Wellicht ben jij straks een nieuwe collega van Technicum en lever jij ook een belangrijke bijdrage aan het invullen van vacatures in de techniek bij jou in de buurt. Gezamenlijk houden we de techniek draaiend.