Technisch Werken

Nederland in 2017 in top 5 snelste 4G verbindingen in de wereld

Nederland heeft één van de snelste 4G-verbindingen in de hele wereld. In de ranglijst staat Nederland zit in de top vijf en dan wel op plaats vier. Als gekeken wordt naar de dekking van het 4G netwerk dan heeft Nederland in de wereld plaats zes. Deze informatie komt naar voren uit een rapport van OpenSignal. Dit is een bedrijf dat de dekking in kaart brengt van netwerken via metingen bij honderdduizenden app-gebruikers.

Nederlanders hebben volgens OpenSignal een gemiddelde 4G-snelheid van 38,36 Mbps. Volgens het onderzoeksbedrijf hebben alleen Noorwegen, Singapore, Hongarije en Zuid-Korea een sneller 4G-internet. Het snelste 4G-netwerk is aanwezig in Singapore. Hier is een gemiddelde snelheid gemeten van 45,62 Mbps. Het valt op dat Nederland het goed doet op het gebied van de beschikbaarheid van 4G-verbindingen. Volgens OpenSignal heeft de Nederlandse bevolking meer dan 86 procent van hun tijd de beschikking over een 4G-verbinding. Op dit gebied heeft Nederland de zesde plaats in de wereld. Nederland is in 2017 een plaats omlaag gedaan op dit gebied ten opzichte van 2016. Op dit gebied heeft Zuid-Korea wereldwijd de beste score met een 4G-beschikbaarheid in ruim 96 procent van de gevallen.

 

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!