Zoek je technisch werk in juni 2019?

Er staan verschillende vacatures open in de techniek in juni 2019. Het is inmiddels vlak voor de bouwvak en een groot aantal bedrijven heeft nog behoefte aan extra personeel. Vooral in de installatietechniek en elektrotechniek is nog veel werk en staan er veel vacatures open. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen op daken. Hier zijn enorm veel extra krachten voor nodig in Nederland. Ook in de mechatronica, metaal en bouw worden mensen gezocht.

BBL en vacatures
Mocht je zelf ook graag aan de slag willen met technisch werk in 2019 dan ben je op deze website op het juiste adres. We hebben veel informatie over verschillende technische functies en hebben daarnaast ook adviezen over hoe je het beste kunt solliciteren naar technisch werk. Tot slot werken we ook samen met een professionele organisatie die BBL trajecten biedt in de techniek. Klik op de knop ‘BBL’ in de menubalk als je hier meer over wilt weten. Ook voor een passende technische vacature heb je bij ons ruime keuze. Via de knop ‘Vacatures’ kom je bij het huidige vacature-overzicht.

Advies
Het aanbod aan vacatures is op dit moment nog groot in de techniek. Als je vragen hebt over welk werk en welke vacature het beste bij je zou kunnen passen kun je een vrijblijvend adviesgesprek aangaan bij de uitzendorganisatie waar wij bij zijn aangesloten. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier dat ook in het menu-overzicht staat.