BBL opleiding vergroot kans op technisch werk in 2019

Er is volop werk in de techniek in 2019 alleen is er te weinig personeel om alle technische vacatures op te vullen. Toch zijn er ook nog steeds mensen die werkloos zijn en zoeken naar een baan. Een deel van deze werklozen zou graag aan de slag willen in de techniek maar hebben een gebrek aan werkervaring en opleiding om in aanmerking te kunnen komen voor een vacature. Gelukkig is er een oplossing namelijk de BBL opleiding.

Werken en leren
Steeds meer bedrijven staan open voor instromers met een BBL opleiding. Deze werknemers gaan in feite aan de slag met werken en leren. Dat betekent dat ze vrijwel iedere dag op hun werk aanwezig zijn om daar vaardigheden in de praktijk te brengen onder toezicht van ervaren vakkrachten. Gemiddeld gaat een BBL-er 1 keer per week een dag of dagdeel naar school om theorie te leren, toetsen te volgen en ervaringen te delen.

BBL aanmelding
BBL is een ideale oplossing voor mensen die aan de slag willen in de techniek maar nog niet de eerste stap hebben kunnen nemen in een technische loopbaan. Twijfel niet langer en ga je aanmelden voor een BBL opleiding in de techniek door op de knop “BBL Technicum” te klikken.