Zoek technisch werk in september 2019

De werkgelegenheid in de techniek neemt toe in 2019. Vooral in de installatietechniek, elektrotechniek en de bouw zijn veel vacatures aanwezig. Dat is ook het geval in de werktuigbouwkunde en metaaltechniek. De diversiteit aan vacatures in deze sectoren is groot. Er is dus volop keuze voor mensen die werk zoeken in de techniek.

Het kiezen van de juiste functie, loopbaan of opleiding in de techniek is voor veel mensen lastig. Er is namelijk zoveel te kiezen dat ondersteuning bij de keuze voor veel mensen heel wenselijk is. Op de arbeidsmarkt zijn verschillende instanties en adviseurs aanwezig die werkzoekenden begeleiden naar de juiste baan of opleiding. Intermediairs zoals uitzendbureaus en detacheringsbureaus zijn ook op dit gebied actief.

Technicum uitzendbureau ondersteund ook werkzoekenden in de technische sector bij het vinden van de juiste functie. Omdat Technicum landelijk actief is weten de medewerkers van deze organisatie vaak de juiste vacature te vinden in de buurt van de werkzoekende. Wil je meer weten over Technicum? Klik dan op de knop ‘vacatures Technicum’ in de menubalk. Ook op het gebied van BBL kun je deze organisatie benaderen. Klik dan op de knop ‘BBL Technicum’.