Zoek je werk in de Techniek in februari 2020 twijfel niet langer en kies voor Technicum

De maand januari is in de meeste technische sectoren een vrij rustige maand maar in februari komt er vaak meer werk vrij. Dat is goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan in de techniek. Technicum is een onderdeel van USG people en is er specifiek op gericht om mensen te ondersteunen bij het zoeken naar een baan in de techniek. Technicum is landelijk aanwezig omdat deze organisatie verschillende vestigingen heeft. Daardoor is er bijna altijd wel een vestiging in de buurt van de werkzoekende.

Omdat Technicum al decennia bestaat is het bovendien een hele degelijke intermediair. Werkzoekenden weten wat ze van deze organisatie kunnen verwachten op het gebied van advies, arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding. Technicum ondersteund werkzoekenden niet alleen bij het vinden van een passende baan maar ook bij hun persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor heeft Technicum zelfs een opleidingsafdeling met opleidingsadviseurs. Die zorgen er voor dat nieuwe krachten op het gewenste opleidingsniveau komen en dat werknemers van Technicum op het gewenste opleidingsniveau blijven.

Samenwerken met verschillende erkende leerbedrijven zorgt er voor dat de kwaliteit gewaarborgd is. Bovendien is Technicum VCU gecertificeerd. Daardoor is deze organisatie niet alleen gericht op kwaliteit maar ook op veiligheid. Een VCU gecertificeerde uitzendorganisatie kan namelijk aan VCA gecertificeerde bedrijven personeel leveren dat op de hoogte is van de richtlijnen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu.

Meer weten over Technicum? Klik op de knop Vacatures Technicum of op de knop BBL Technicum in de menubalk.