Openstaande technische vacatures bij Technicum WTB Leeuwarden vanaf 2 februari 2020

Technicum heeft verschillende vestigingen die over heel Nederland verspreid zijn. In de tweede noordelijkste provincies heeft Technicum drie vestigingen: Leeuwarden, Drachten en Groningen. Deze vestigingen werken nauw met elkaar samen waardoor werkzoekenden maar ook opdrachtgevers zo goed mogelijk worden voorzien van een baan en personeel. Technicum WTB Leeuwarden is gericht op het werven en selecteren van technisch personeel in de werktuigbouwkunde (vandaar de afkorting WTB). Deze Technicumvestiging is vanaf 2 februari op zoek naar technisch personeel in de metaaltechniek.

Welke vacatures staan open?
Technicum zoekt onder andere onderhoudsmonteurs in de mechanische techniek maar ook in de elektrotechniek. Heb je een achtergrond in de mechatronica dan kun je zeker reageren. Verder zoekt Technicum ook middenkadermedewerkers in de metaaltechniek. Hierbij kun je denken aan tekenaars, calculators, werkvoorbereiders en engineers. Technicum zoekt verder nog lassers en constructiebankwerkers.

BBL
Technicum WTB is meer dan alleen een uitzendorganisatie. Dat betekent dat een werkzoekende niet aan alle eisen in een bepaalde technische vacature hoeft te voldoen. Technicum kan namelijk ook doormiddel van opleidingstrajecten onervaren krachten alsnog ondersteunen bij het zoeken naar een passende baan. Dat kan onder andere doormiddel van BBL trajecten. Technicum heeft over heel Nederland verspreid verschillende samenwerkingen met technische scholen en met erkende leerbedrijven. Daardoor is er altijd een mogelijkheid om een BBL traject te volgen bij jou in de buurt.

Meer weten?
Wil je solliciteren of heb je vragen? Neem dan contract op met Technicum WTB Leeuwarden op telefoonnummer 058 2945090 je kunt ook klikken op de knop vacatures Technicum voor een totaaloverzicht.