Technicum actief in februari 2020

Technicum is een onderdeel van USG People en kent de juiste vakmensen in de techniek. Deze organisatie is vertegenwoordigd in verschillende technische deelgebieden waaronder de werktuigbouwkunde. Technicum is in de werktuigbouwkunde specialist in de disciplines metaalbewerking, machinebouw, besturingstechniek en TD. In deze segmenten bemiddelt Technicum personeel voor haar opdrachtgevers. Arbeidsbemiddeling in de techniek draait om kennis maar ook om veiligheid. De consultants van Technicum hebben jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in de techniek. Het kennisniveau is daardoor hoog. Verder is Technicum een VCU gecertificeerde uitzendorganisatie. Dat zorgt er voor dat deze intermediair ook personeel vakkundig kan bemiddelen voor VCA gecertifieerde organisaties.

Technicum kent de juiste mensen met ervaring in metaalbewerking, constructie, service en onderhoud. Omdat de werktuigbouwkunde steeds in beweging is zorgt Technicum ervoor dat de medewerkers over de juiste opleidingen beschikken. Daarvoor brengt Technicum advies uit maar de organisatie kan ook daadwerkelijk opleidingen en cursussen aanbieden. Daarvoor werkt Technicum samen met verschillende opleidingsinstellingen. Zo is er voor elke medewerker een opleiding beschikbaar of het nu een BBL-opleiding is, een cursus of certificering betreft.

Zo kunnen de vakspecialisten bezig zijn met waar ze goed in zijn. Of het nu om het ontwerpen en monteren constructies en werktuigen gaat of het onderhouden van het machinepark en het maken werktekeningen, het personeel van Technicum kan het allemaal. Ook lassers en samenstellers in de constructie, CNC- en conventionele verspaners, machinebewerkers of monteurs en servicemonteurs behoren tot het personeelsbestand van Technicum. Deze uitzendorganisatie blijft zich actief inzetten om haar klanten te voorzien van vakkundig personeel, ook in 2020.