Technicum Werktuigbouwkunde draait succesvol in januari 2020

De eerste maand van het jaar 2020 is bijna om en Technicum lijkt haar eerste successen geboekt te hebben. Deze uitzendorganisatie is actief in verschillende segmenten van de techniek. Ook in de werktuigbouwkunde en metaaltechniek is Technicum actief. Technicum kent de juiste vakmensen in de werktuigbouwkunde. Het onderdeel Technicum Werktuigbouwkunde is specialist in de disciplines metaalbewerking, machinebouw, besturingstechniek en TD.

De consultants van Technicum kennen de juiste mensen met ervaring in metaalbewerking, constructie, service en onderhoud. Omdat de werktuigbouwkunde steeds in beweging is zorgen de consultants van Technicum ervoor dat ze de juiste opleidingen aanbieden. Daarvoor heeft Technicum een specifieke opleidingsafdeling. De opleidingsadviseurs ondersteunen de consultants en de werkzoekenden bij het vinden van de juiste technische opleiding. Zo kan iemand zich ontwikkelen tot een specialist in verschillende technische functiegroepen.

De vakspecialisten van Technicum ontwerpen en monteren constructies en werktuigen, onderhouden het machinepark en maken werktekeningen. Hierbij kun je denken aan lassers en samenstellers in de constructie, CNC- en conventionele verspaners, machinebewerkers, monteurs en servicemonteurs. Technicum bemiddelt personeel voor zowel tijdelijke als vaste dienstverbanden. In januari 2020 ging het goed met de bemiddeling van technisch personeel. Veel vakkrachten van Technicum kunnen aan de slag blijven op de werkplek waar ze zitten.