Technicum uitzendbureau werkt aan succesvol 2020

Het technische uitzendbureau Technicum is in januari goed gestart met de bemiddeling van technische uitzendkrachten in de markt. Veel bedrijven hebben besloten om het flexibele personeel van Technicum aan het werk te houden in 2020. Technicum heeft ten opzichte van haar concurrenten besloten om een bescheiden tariefverhoging door te voeren ten gevolge van de oplopende kosten van de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

WAB
De WAB maakt de kosten voor flexibel personeel hoger voor uitzendbureaus. De personeelskosten voor flexwerkers worden vanuit de Wet Arbeidsmarkt in Balans hoger omdat er sprake is van een WW-premiedifferentiatie. De WW-afdracht voor flexibel personeel is hoger dan de WW-premieafdracht voor vaste krachten. Ook moeten uitzendbureaus vanaf de eerste werkdag reserveringen opbouwen in de transitievergoeding. Deze factoren maken uitzendtarieven voor bedrijven hoger. Uitzendbureau Technicum heeft echter al in 2019 hij bedrijfsprocessen aangepast op de WAB waardoor het uitzendbureau in 2020 WAB proof is.

Kwaliteit en veiligheid voorop
De VCU gecertificeerde uitzendorganisatie Technicum heeft veiligheid en kwaliteit als belangrijkste aspecten in haar arbeidsbemiddeling. Kwaliteit en veiligheid horen bij elkaar. Werknemers die goed zijn opgeleid kennen de veiligheidsregels en weten wat er van hen verwacht wordt. Desondanks is het vaak belangrijk dat er aanvullende veiligheidscertificaten worden behaald zoals VCA, veilig werken met een hoogwerker en heftruckcertificaten. Technicum werkt samen met gecertificeerde instellingen die deze opleidingen, cursussen en trainingen aanbieden zodat het personeel altijd up-to-date is op het gebied van veiligheid. Bovendien verstrekt Technicum ook de vereiste persoonlijke beschermingsmiddelen in overleg met haar opdrachtgevers.

Werken bij Technicum
Werken bij Technicum is kiezen voor kwaliteit en veiligheid. Wil je weten welke vacatures Technicum heeft? Klik op de knop: ‘Vacatures Technicum” om meer te weten te komen over het vacatureaanbod van deze uitzendorganisatie.