Werken als intercedent bij een technisch uitzendbureau vanaf 19 februari 2022?

Stel je voor: je hebt wat met techniek en je wil graag met mensen werken. Wat is er dan mooier dan mensen in de techniek aan een mooie baan helpen? Dat kan bij Technicum in de functie van intercedent oftewel consultant. Technicum zoekt namelijk door heel Nederland consultants, want het gaat goed met dit technische uitzendbureau. De afgelopen maanden is het steeds drukker geworden in de techniek. Er staan recordhoeveelheden vacatures open in de installatietechniek en elektrotechniek. Daarnaast worden er ook veel onderhoudsmonteurs, lassers en constructiebankwerkers gevraagd. Allemaal specialistische functies die met het huidige aanbod aan werkzoekenden moeilijk ingevuld kunnen worden. Dat maakt het werk van een technische intercedent op de huidige arbeidsmarkt uitdagend.

Ga de uitdaging aan

Ga je deze uitdaging niet uit de weg? Ben jij iemand die net zolang door gaat zoeken naar de ideale kandidaat voor een technische functie? Dan ben ik aan het juiste adres bij Technicum. Deze uitzendorganisatie is VIL VCU gecertificeerd en weet daardoor personeel te voorzien van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidscertificaten en werkinstructies. Zo wordt het werk vakkundig en veilig uitgevoerd. Als intercedent haal je bij Technicum een VCU certificaat, dat is het VCA certificaat voor intercedenten. Verder krijg je de mogelijkheid om allemaal specifieke trainingen te volgen waardoor je nog beter wordt in het bemiddelen van technisch personeel. Technicum zoekt intercedenten die aandacht hebben voor veiligheid, gezondheid en milieu. Intercedenten die zich inzetten voor een zo veilig mogelijke werkplek voor de uitzendkrachten en gedetacheerd personeel.

Aan de slag bij Technicum

Wil je ook aan de slag als intercedent bij Technicum of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij Technicum in een intercedentenfunctie aan de slag te gaan? Dan kun je klikken op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan zie je het overzicht aan interne vacatures van Technicum. Als intercedent heb je bij Technicum een tijdelijk contract dat uitmond op een vast contract. Dat maakt een keuze voor Technicum ook een keuze voor zekerheid voor langere tijd. Meer weten over de BBL mogelijkheden bij Technicum? Klik dan op de knop BBL Technicum in de menubalk.