USG People vecht met Nederland mee tegen corona in 2020

USG People is een grote uitzend- en detacheringsorganisatie in Nederland. In ons land werken tienduizenden mensen zowel intern als extern voor deze grote werkgever. Net als andere werkgevers in Nederland heeft ook USG People last van de gevolgen van de coronacrisis. USG werkt echter samen met haar opdrachtgevers en werknemers om de gevolgen van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken voor werknemers en bedrijven. Dat vereist een flexibele houding maar ook veel kennis en faciliteiten.

Gelukkig is USG een toonaangevende organisatie waar veel specialisten werken. Onder USG vallen verschillende afdelingen en merken die ook personeel leveren aan belangrijke sectoren die corona bestrijden. Hierbij kun je denken aan zorgpersoneel en medisch personeel. Daarnaast levert USG ook personeel aan de kinderopvang en de voedingsmiddelenindustrie. Allemaal sectoren die van groot belang zijn voor de Nederlandse maatschappij en de economie. Zo vecht USG tegen corona en zocht deze organisatie er voor dat Nederland niet stil komt te liggen.

De flexwerkers van USG vangen de pieken en de dalen op in verschillende sectoren. Veel flexkrachten zijn breed inzetbaar. Wordt het rustiger in de horeca dan kunnen ze misschien aan de slag in de voedingsmiddelenindustrie. Het is echter niet eenvoudig om jezelf snel om te scholen of om een nieuwe functie te bemachtigen in een andere sector. Daarvoor is ondersteuning nodig. Deze ondersteuning kan USG People bieden.