USG People werkt tegen corona!

USG People is een grote werkgever in Nederland die vooral bekend is als organisatie in de uitzendbranche en detacheringsbranche, kortom flexibel personeel. Nu de coronacrisis in 2020 haar vernietigende werking uit op de Nederlandse maatschappij wordt duidelijk dat ook de arbeidsmarkt wordt geraakt. Op de Nederlandse arbeidsmarkt zijn niet alleen vaste krachten werkzaam maar ook een hoop flexibele arbeidskrachten. Deze krachten worden ook wel flexwerkers genoemd en dat betekent dat ze een flexibele arbeidsovereenkomst hebben.

Werken op basis van een flexibele arbeidsovereenkomst is interessant en dynamisch maar nu de coronacrisis veel bedrijven en sectoren raakt bestaat de kans dat veel werknemers met een flexibel dienstverband zonder werk komen te zitten. USG People houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Deze grote organisatie heeft verschillende merken die onder haar vallen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Start People, USG Engineering, Unique en Technicum. Elk merk heeft een eigen specialisme en sector of sectoren waarin ze actief zijn. Het mooie hiervan is dat USG vestigingen met elkaar samen werken. Als een bepaalde sector het minder druk heeft kunnen andere sectoren wellicht wel werk en projecten bieden. Nu het werk in Nederland terugloopt in bijvoorbeeld de horeca en de luchtvaart kunnen de vestigingen van USG samenwerken naar een oplossing. Want oplossingen zijn nodig in deze turbulente tijd.

USG People werkt tegen corona! Deze organisatie wil en gaat er alles aan doen om de effecten van corona op de arbeidsmarkt en economie zoveel mogelijk te verkleinen. De kans op werk moet zo groot mogelijk worden voor iedereen. USG staat voor mensen klaar. Niet alleen door samenwerken maar ook doormiddel van speciale Werk naar Werk vouchers waardoor de kans op werk voor uitzendkrachten en werkzoekenden nog groter wordt. Wil je meer weten over USG neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Ben je benieuwd naar het vacatureaanbod van Technicum klik dan in de menubalk op de knop: “vacatures Technicum”.

USG People werkt tegen corona!