USG People en de dag van de duurzaamheid 2013

USG People vindt duurzaamheid belangrijk. Tien oktober 2013 was het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. In het kader hiervan organiseerde USG People  allerlei activiteiten op haar hoofdkantoren in Almere. Collega’s van USG People werden op de Dag van de Duurzaamheid  in de hal verwelkomd door de speciaal daarvoor aangestelde MVO-ambassadeurs. Tijdens het welkomstmoment werden  tips genoemd over een gezond en vitaal leven.

40 Collega’s van USG People ontvingen een heerlijke stoelmassage en er werd een samenwerkingsovereenkomst met Stichting Lezen en Schrijven getekend. Tijdens de lunch konden deelnemers  van alles te weten komen over het duurzaamheidsbeleid van USG People bij de stands in de bedrijfsrestaurants. Tot slot werd de winnaar bekendgemaakt van de Sustainable People Challenge en deden maar liefst 13 sportievelingen mee aan de USG People Trappenrace.

Ook op USG People vestigingen van diverse werkmaatschappijen werd aandacht besteed aan de Dag van de Duurzaamheid. Zo organiseerde Start People in Limburg bij een van hun grote klanten een rondetafelbijeenkomst over duurzaamheid waar circa 15 klanten aanwezig waren. In Noord-Brabant bracht een belteam de groene flexmedewerker nog eens extra onder de aandacht bij de klanten van USG People.