USG People ondersteund oproep #klapcoronadewerelduit en #applausvoordezorg op dinsdag 17 maart 2020

USG People ondersteunt de oproep #klapcoronadewerelduit en #applausvoordezorg. Vanavond klappen wij om 20:00h voor alle zorgverleners en andere helden die ons land draaiende houden. USG is trots op hen net als alle Nederlanders. Deze uitzendorganisatie is actief in de maatschappij en levert ook personeel aan de zorg maar ook de voedingsmiddelenbranche. Belangrijke sectoren in een turbulente tijd.

Ook Technicum is als onderdeel van USG een belangrijke factor in de flexibele arbeidsmarkt en dan met name de telecom, bouw, werktuigbouwkunde, installatietechniek en elektrotechniek. Dit VCU gecertificeerde technische uitzendbureau houdt in ploegen de vestigingen en het hoofdkantoor bemand. Zo kan Technicum haar specialisten en klanten bedienen en zorgt het uitzendbureau er gezamenlijk met hen voor dat de dienstverlening gecontinueerd blijft.

Technicum levert een enorm belangrijke bijdrage aan de wereld om ons heen. De specialisten van Technicum houden mede het dataverkeer stabiel, onderhouden machines van voedselproducenten, plegen onderhoud in ziekenhuizen en testen water bij waterleidingbedrijven. Werkzaamheden die zeker met de recente ontwikkelingen cruciaal zijn en door blijven gaan. Zo blijft Technicum midden in de maatschappij samen met haar medewerkers ondanks de spanningen die plaatsvinden ten gevolge van de coronacrisis en de crisis op de oliemarkt.